Antena Căutare

Ea e tânăra care susține că e judecată pentru cum arată. Care e meseria pe care o practică, deși s-ar putea întreține din fizic

Tânăra mărturisește că oamenii o judecă greșit pentru felul în care arată. Află din rândurile de mai jos care e meseria reală a lui Peyton Cicconi, deși s-ar putea întreține, fără probleme, doar din aspectul fizic.

tânăra care susține că e judecată pentru felul în care arată. este îmbrăcată în mov, cu o pereche de cizme lungi, din piele, de aceeași culoare Galerie
Ea e tânăra care susține că e judecată pentru cum arată. Care e meseria pe care o practică, deși s-ar putea întreține din fizic | Profimedia

Peyton Cicconi, în vârstă de 25 de ani, din California, spune că bărbații o discreditează pentru felul în care arată, deși poate repara motoare la fel de bine ca ei, potrivit Profimedia. Cu toate acestea, ea susține că refuză să renunțe la unghiile sale, mai ales că a investit o avere pe ele și a adăugat că va continua să lucreze ca mecanic auto, potrivit nypost.com:

„Mă confrunt cu o mulțime de probleme în industrie ca femeie, cum ar fi faptul că bărbații mă desconsideră.", a declarat Peyton Cicconi pentru NeedToKnow Online, citată de sursa menționată mai sus./„Când am început cursul de tehnician auto, eram singura femeie din întreaga mea clasă de 100 de persoane.", a mai adăugat tânăra.

Citește și: Cât costă bijuteriile din coji de cartofi. Sunt mai scumpe decât cele din metale prețioase

Care e povestea lui Peyton Cicconi. Deși ar putea să se întrețină din aspectul fizic, ea a ales să fie mecanic

Tânăra în vârstă de 25 de ani spune că, pe lângă manichiura pe care a cheltuit, în ultimii cinci ani, în jur de 6.000 de dolari, îi face plăcere să poarte colanți din plasă și fuste mini. Ea povestește că pasiunea ei pentru mașini a început de când era mică, pe vremea când se juca cu „Hot Wheels”, împreună cu fratele ei geamăn, potrivit sursei citate.

Peyton Cicconi mărturisește, cu tristețe, că, în ciuda faptului că are în spate șapte ani de experiență ca mecanic, este frecvent hărțuită la locul de muncă. Tânăra a mai adăugat că, în paralel, lucrează ca model și deși ar putea să se întrețină doar din asta, preferă să fie mecanic.

În plus, Peyton a mai recunoscut că meseria de mecanic este și cea care o inspiră în alegerea modelelor de unghii:

„Am început să îmi personalizez culorile de pe unghii, astfel încât să se asorteze cu vopseaua mașinilor și camioanelor mele.”, potrivit nypost.com.

Citește și: Cazul real al fetiței care la doi ani cântărea 3 kg și părea bebeluș. Cum arată acum și cât de schimbată e viața ei la 15 ani

Tânăra spune că, în timp, a învățat cum să lucreze cu unghiile lungi și acum nu o mai încurcă deloc

Deși i-a fost greu să lucreze cu unghiile lungi, Peyton Cicconi spune că nu vrea să renunțe la ele. Din contră, cu timpul a descoperit tot felul de tehnici prin care să nu își mai rupă unghiile la locul de muncă, iar, de la o vreme, unghiile sale au devenit chiar solicitate pentru diverse sarcini:

„Mereu sunt chemată pentru ca ei (colegii de muncă) să îmi folosească unghiile pentru a răzui ceva.", a povestit Cicconi, citată de sursa menționată mai sus.

Peyton Cicconi și-a împărtășit povestea și cu prietenii virtuali de pe TikTok, acolo unde ține evidența celor mai memorabile întâmplări. Astfel, tânăra poate fi surprinsă, de multe ori, în timp ce le arată urmăritorilor ei cum montează piesele de la mașină cu ajutorul unghiilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși unii oameni o apreciază pentru ceea ce face, există și multe comentarii negative, care au descurajat-o la început. Cu toate acestea, Peyton a explicat că va continua să se filmeze în speranța că așa va încuraja femeile și le va inspira să își urmeze propriile visuri:

„Am fost supărată la un moment dat și nu știam dacă ar trebui să-mi păstrez unghiile.", a mărturisit Peyton Cicconi, citată de sursa menționată mai sus.

"Țeapa" luată de o româncă. A dat peste 1000 de euro pe un cățeluș de rasă, dar a avut o surpriză când i s-a s... O femeie și-a cumpărat o casoletă de înghețată, dar când a deschis-o a descoperit ceva neașteptat. Peste ce a dat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x