Antena Căutare

Ea e tânăra cu bust ce nu se mai oprește din crescut! Cum arată azi Kayla Romero

 O tânără pe nume Kayla Romero a dezvăluit faptul că bustul său nu se mai oprește din crescut, lucru ce îi afectează din plin viața.

kayla romero intr-o bluza galbena, facand un selfie in gradina Galerie
Kayla Romero susține a dezvăluit cec bust generos are și cu ce probleme se confruntă | sursa foto: Profimedia

Multe femei din întreaga lume și-ar dori un bust cât mai generos și unele recurg chiar la operaații estetice, pentru a-și vedea visul devenit realitate.

Există însă și situații în care o mărime prea mare poate transforma viața de zi cu zi într-un adevărat coșmar.

O tânără are un bust generos, ce nu se mai oprește din crescut

De acest lucru se convinge zilnic și Kayla Romero, o tânără în vârstă de 27 de ani care susține faptul că bustul său nu s-a oprit niciodată din crescut. Femeia din Houston, Texas (Statele Unite ale Americii) a povestit că a observat acest fenomen neobișnuit încă de la vârsta de 12 ani, atunci când a ajuns la pubertate și a văzut că pieptul său devine tot mai proeminent în comparație cu cel al fetelor din jur.

Citește și: Cum arată femeia cu cel mai lung gât din lume! Lyudmila Titchenkova întoarce imediat privirile trecătorilor

„Este foarte greu pentru mine să găsesc un sutien pe măsura mea și costul este uriaș. Nici nu vreau să mă gândesc cât o să mă coste. La mărimea anterioară am dat peste o sută de dolari, dar un model mai mare înseamnă și un preț pe măsură. Am încercat să caut pe internet măsura P, dar nu am găsit nicăieri și situația devine un coșmar”, a dezvăluit Kayla Romero, potrivit celor de la Mirror.co.uk.

Kayla Romero facandu-si selfie in gradina

Kayla Romero a avut numai de suferit din cauza bustului prea mare

Se pare că acest coșmar a început la vârsta de 12 ani. Inițial, mama sa i-a luat o bustieră, considerând că aceasta este cea mai bună opțiune pentru fiica sa, cu piept lipsit de forme. Apoi, în doar o săptămână, bustiera a rămas mică, fiindcă bustul a început să crească. În doar trei luni, tânăra a ajuns la mărimea DD și, potrivit acesteia, procesul de creștere nu s-a oprit niciodată, ci mai degrabă a încetinit de-a lungul timpului.

Citește și: A purtat corset în fiecare zi timp de 3 ani pentru a avea cea mai mică talie din lume. La ce dimensiune îngrijorătoare a ajuns

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum, Kayla Romero are 27 de ani și se confruntă zilnic cu dureri îngrozitoare de spate, din cauza greutății bustului. Dornică să poată duce o viață normală, tânăra își dorește din tot sufletul să strângă bani pentru o operație estetică de micșorare a sânilor. Dimensiunea impresionantă a acestora o împiedică să aibă grijă de casă sau să desfășoare activități simple din viața de zi cu zi.

Kayla Romero speră că într-o zi, după atâția ani de chin, va putea să meargă la magazin și să-și găsească un costum de baie, haine sau sutiene potrivite pentru mărimile sale. Dar mai presus de asta, femeia îșik dorește să poată duce o viață normală, fără să mai stea cu teamă că trecătorii se vor uita insistent la ea.

Un tată i-a zis partenerei sale să nu mai alăpteze copilul, iar motivul e neașteptat... MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x