Antena Căutare

A purtat corset în fiecare zi timp de 3 ani pentru a avea cea mai mică talie din lume. La ce dimensiune îngrijorătoare a ajuns

Michele Koebke a vrut să aibă cea mai mică talie din lume, motiv pentru care a apelat la o măsură drastică - ea a purtat corset în fiecare zi, timp de 3 ani.

talie, centimetru
Cât de mult și-a micșorat talia o tânără care a purtat timp de 3 ani corset în fiecare zi | Shutterstock

Michele Koebke a fost subiectul unui documentar realizat acum câțiva ani, pe vremea când avea 24 de ani. Tânăra a vorbit deschis despre dorința ei de a avea cea mai mică talie din lume.

Pentru a-și atinge țelul, Michele a optat pentru o măsură drastică - timp de 3 ani, ea a purtat un corset în fiecare zi, pentru a ajunge la mărimea dorită.

Cât de mult și-a micșorat talia Michele Koebke

Michele, din Berlin, Germania, voia să aibă o talie la fel de mică pentru idolul ei, Cathie Jung , ce a deținut recordul pentru Cea mai mică talie din lume. Pentru acest titlu, Jung și-a micșorat talia până la 38 de cm.

Citește și: Pielea Palomei Lira nu are tratament nicăieri în lume. De ce arată așa fața tinerei de 23 de ani

Înainte să înceapă să poarte corset în fiecare zi, la vârsta de 21 de ani, Michele avea o talie de 64 de cm, însă i se părea prea mare pentru țelul ei.

În 2014, ea ajunsese să aibă o talie de doar 54 de c, potrivit documentarului realizat de canalul YouTube Truly.

Michele a pornit de la corsete mai largi, după care le-a micșorat treptat. Ea a purtat corset permanent, chiar și atunci când dormea.

”Viața mea nu s-a schimbat, doar s-a încetinit,” a declarat Michele în mini-documentar. ”Acum, mișcările mele sunt mai feminine.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din păcate, purtarea non-stop a corsetului i-a afectat sănătatea: ”Acum am puține probleme cu respiratul, schimbarea corsetului e ca un sport de performanță pentru mine.”

De-a lungul anilor, mușchii ei au slăbit atât de mult, încât acum are probleme să stea dreaptă fără corset și stomacul ei s-a micșorat atât de mult, încât nu mai poate mânca porții normale de mâncare, așa că e nevoită să mănânce 10 mese mici pe zi.

Mai mult, corsetul a lăsat-o cu probleme de digestie, pentru că stomacul a fost împins treptat din poziția sa normală.

Citește și: Doar 20 de persoane în toată istoria s-au născut ca ea. De ce arată așa fața Kawanei, la 22 ani

”În curând, nu se va mai putea mișca fără corset sau, în cel mai rău caz, nu se va mai putea mișca deloc,” a declarat doctorul ce a apărut în documentar.

Ce s-a întâmplat cu gemenii siamezi Shivanath și Shivram Sahu, care au refuzat să fie despărțiți prin operație... Terzel Rasmus s-a căsătorit cu Wilson, iubitul mai mare cu 51 de ani. Ce a dezvăluit tânăra despre relația lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x