Antena Căutare

Ea este femeia care și-a ”pedepsit” soțul pentru infidelitate cu o nouă iubită, care e clona ei. Cum e relația lor controversată

Hotărâtă să nu mai fie înșelată, o femeie a decis să aducă în casă o altă femeie, care îi seamănă perfect. Acum, cei trei au o relație amoroasă.

Galerie
Hotărâtă să nu mai fie înșelată, o femeie a decis să aducă în casă o altă femeie, care îi seamănă perfect. Acum, cei trei au o relație amoroasă. | Captura Youtube

O femeie din Long Island și-a căutat clona pentru a o aduce în căsnicia ei cu probleme, în încercarea de a își împiedica soțul ei să o mai înșele.

Ea este femeia care și-a ”pedepsit” soțul pentru infidelitate cu o nouă iubită, care e clona ei. Cum e relația lor controversată

Tehmeena Quintana a fost devastată când soțul ei, Bryant Quintana, a înșelat-o după mai puțin de trei ani de căsnicie și s-a întrebat dacă o căsnicie deschisă ar putea fi soluția.

„În trecut, Bryant nu a fost fidel”, a susținut Tehmeena în cadrul emisiunii «Love Don't Judge».

Articolul continuă după reclamă

„Consider că, dacă ești cu un bărbat, ar trebui să faci tot ce este necesar pentru ca lucrurile să meargă”, a continuat ea. „Îl vreau pentru tot restul vieții lui. Orice își dorește, orice îl face fericit, îi voi oferi.”

Anul trecut, Tehmeena a apelat la social media pentru a găsi o sosie care să i se alăture ei și lui Bryant într-o relație poliamoroasă.

Citește și: La 26 de ani, Miyuki Sugiyama are 1,96 metri. Cum arată picioarele ei, care măsoară 134 cm

„M-am simțit nesigură atunci când am căutat un al treilea”, a recunoscut soția. „[Dar] știam că asta va menține atenția lui Bryant. Este corect să spun că am căutat o fată care arăta ca mine, pentru că lui Bryant îi place asta.”

În cele din urmă, Tehmeena a intrat în contact cu modelul Kyrah Johnson, cu care seamănă izbitor. Ambele au cozi lungi, busturi uriașe și gene false.

Kyrah a fost atrasă de ideea de a face parte dintr-un cuplu și a zburat la New York pentru a-i întâlni pe Tehmeena și Bryant.

„Totul a pornit de la o prietenie”, a declarat Kyrah, înainte de a dezvălui că lucrurile au devenit curând sexuale.

Acum, ea s-a alăturat neoficial căsniciei, cei trei împărțind chiar un pat împreună. Kyrah a spus că îi place cât de mult seamănă cu Tehmeena. „Când ieșim în public, întotdeauna suntem întrebate dacă suntem surori sau gemene!”, a declarat ea pentru «Love Don't Judge».

Citește și: Aveau șanse de 1 la 2 milioane să se nască așa! Cazul real al gemenilor unice în lume, cu o boală genetică rară

Cele două sosii au început chiar să poarte haine asortate pentru a sublinia asemănările izbitoare. Atât Kyrah, cât și Tehmeena împart, de asemenea, un cont OnlyFans pe care postează conținut erotic.

Tehmeena - care abia recent și-a dat seama că este bisexuală - spune că nu este geloasă pe atracția lui Bryant față de Kyrah din cauza faptului că seamănă mult cu ea.

De fapt, femeia spune că sosirea lui Kyrah a făcut minuni pentru căsnicia ei, pe care a salvat-o: „Ne-a făcut cu siguranță mai puternici - aceasta era veriga lipsă!”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iluzie optică virală. Un bărbat a pozat broasca din sufrageria lui. Tu poți să găsești micuța vietate? Unde se află, de ... Povestea ruptă din filme a femeii care și-a pierdut complet memoria, dar iubirea a surprins-o. S-a îndrăgostit de acelaș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 25.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x