Antena Căutare

Ea este femeia considerată cea mai tânără bunică din țara ei. Are 34 de ani și spune că încă i se cere buletinul în diverse locuri

Rachel McIntyre, căci despre ea este vorba, este cea mai tânără bunică din Regatul Unit și susține că oamenii o privesc mirați atunci când le spune că nu este sora fiicei sale. Iată mai multe imagini cu ea!

Ea este femeia considerată cea mai tânără bunică din țara ei. Are 34 de ani și spune că încă i se cere buletinul în diverse locuri Galerie
Ea este femeia considerată cea mai tânără bunică din țara ei. Are 34 de ani și spune că încă i se cere buletinul în diverse locuri | Profimedia

Rachel McIntyre este din Edinburgh, Scoția și a devenit cunoscută drept cea mai tânără bunică din țara ei, potrivit mirror.co.uk.

Ea a mărturisit că i-a luat o vreme să se obișnuiască cu acest statut, dar acum a cam început să îi placă să fie confundată cu sora fiicei ei de 18 ani:

„Oamenii nici măcar nu cred că sunt mama fiicei mele. Ei se uită la mine complet uimiți când le spun: <<Stai, nu sunteți surori?>>. Iar când mai precizez că sunt și bunică, uimirea e și mai mare. Mereu mi se cere actul de identitate, pentru că arăt atât de tânără. Este enervant, dar este și un compliment.”, a spus femeia, conform sursei citate mai sus.

Citește și: Bomba sexy care îi face pe bărbați să plângă la propriu, atunci când o văd. Cu ce i-a impresionat în mediul online

La ce vârstă a născut-o Rachel McIntyre pe fiica ei

Rachel McIntyre a rămas însărcinată pe când avea doar 15 ani și, în ciuda vârstei fragede, a decis să păstreze copilul, potrivit sursei citate mai sus.

Ulterior, fiica ei a crescut și, calcându-i pe urme mamei sale, adolescenta a rămas gravidă la vârsta de 18 ani. În luna iunie a acestui an, fata lui Rachel a adus pe lume copilul:

„Fiica mea tocmai a împlinit 18 ani și am fost foarte uimită când am aflat că este însărcinată. Dar odată ce am acceptat asta, am început să mă entuziasmez. Știam că o voi sprijini .”, a spus Rachel McIntyre pentru mirror.co.uk.

În timp ce încerca să se acomodeze cu rolul de bunică, Rachel, mamă a doi copii, căci mai are și o fiică de zece ani, a dezvăluit că a fost destul de greu să o vadă pe fiica sa în travaliu:

„A fost destul de traumatizant să-mi văd fiica trecând prin așa ceva la 17 ani. Travaliul a fost puțin îngrozitor, dar, din fericire, nepoata mea este bine.”, a spus Rachel McIntyre, potrivit sursei citate mai sus./„Nu prea plânge. Face doar zgomote când îi este foame. În rest, mănâncă și doarme toată ziua.”, a mai completat ea.

Tânăra în vârstă de 34 de ani susține că adoră să fie numită „bunică”

Rachel este și model OnlyFans și a dezvăluit că abia așteaptă să se întoarcă în sala de fitness pentru a-și tonifia corpul.

Ea consideră că cel mai mare avantaj la a fi o bunică tânără este energia pe care o ai în preajma copilului:

„Aștept cu nerăbdare să intru în sală pentru a-mi face corpul să arate cât mai bine. Cel mai mare avantaj la a fi o bunică atât de tânără este că am mult mai multă energie. Iar când nepoata mea va fi mai mai mare, o pot duce în locuri, fără să obosesc. Nu cred că există dezavantaje în a fi bunică la 34 de ani. Încă nu am fost atât de judecată pentru asta, dar probabil se va întâmpla. Totuși, nu mă deranjează. Oamenii critică orice în zilele noastre.”, a spus ea, citată de mirror.co.uk.

Rachel McIntyre a mai adăugat că, în ciuda faptului că arată mai mult ca mama nepoatei sale decât ca bunica ei, nu și-ar dori niciodată să fie numită altfel:

„Vreau să fiu numită bunică. Nu mi-aș dori niciodată să fiu numită doar Rachel. Ea este îngerul meu.”, a spus, pe final, Rachel McIntyre, citată de sursa menționată mai sus.

Citește și: Cine sunt și cum arată gemenele „Barbie”. Două surori au investit sume colosale pentru a se transforma radical

O femeie a divorțat de soțul ei și i-a trimis bani noului iubit, un actor celebru, cunoscut pe internet. Ce a aflat la s... Italia dă oamenilor 15.000 de euro pentru a se muta într-un loc cunoscut, unde există locuitori cu vârsta de peste 100 d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x