Antena Căutare

Ea este mama care își încurajează copiii să înjure de fiecare dată când vor. De ce face acest lucru

Copiii și adolescenții știu că dacă folosesc o înjurătură în preajma familiei se vor alege cu o mustrare zdravănă. Însă nu la fel gândește și Jax Anderson din Wisconsin, SUA.

colaj de imagini cu o femeie roscata Galerie
Copiii și adolescenții știu că dacă folosesc o înjurătură în prejma familiei se vor alege cu o mustrare zdravănă. Însă nu la fel gândește și Jax Anderson din Wisconsin, SUA. | Captura TikTok

Jax Anderson crede că înjurăturile nu sunt chiar atât de rele și că cei mici mai pot apela la cuvintele urâte pentru a se exterioriza. Femeia a dezvăluit că își lasă copiii să folosească înjurături doar pentru că este pur și simplu un aspect al „vieții reale”.

Anderson este parenting coach și psihoterapeut și, prin prisma meseriei, îi ajută pe copii să facă față situațiilor dificile. Ea a realizat că nu le poate interzice copiilor ei să înjure și a povestit pe contul ei de TikTok cum a ajuns la această concluzie.

Totul a început când și-a auzit fiica rostind o înjurătură, după ce a scăpat niște haine. Inițial a certat-o și i-a spus că „nu este loc de înjurături în această casă”, însă curând și-a dat seama că a reacționat ”exagerat”.

Citește și: Jordyn Lyne, o femeie cu un look aparent banal, reușește să cucerească toți bărbații. La ce truc apelează

De ce mama Jax își lasă copiii să înjure

Mama s-a autointitulat o „gură spurcată” și a spus că „înjurăturile sunt viața reală”, iar părinții care îl interzic transformă acest lucru într-o problemă.

Ea a explicat: „Nu vreau să mă opresc din înjurat, avem reguli care presupun că fiica noastră poate să înjure când suntem acasă”.

Mama a subliniat că există anumite cuvinte care sunt complet în afara limitelor. Ea a continuat: „Nu folosim înjurături pentru a fi lipsiți de respect față de ceilalți oameni. Nu folosim înjurături pentru a numi oameni. Și înjurăm doar când suntem acasă”.

Citește și: Cum a fost surprinsă de paparazzi Tara Jayne, ”păpușa Barbie în ediție limitată”. Cum arată fără retușuri în Photoshop

Dezvăluirile mamei au dus, evident, la o dezbatere în mediul online.

Un internaut a notat: „O, nu, mama se uită la mine și apoi sora mea strigă „AI SPUS UN CUVINTE RĂU”, după care trebuie să merg în camera mea”.

Un altul a adăugat: „Nu am nicio problemă cu oricine care înjură sincer, atâta timp cât limbajul nu este odios”.

Între timp, un al treilea a spus: „Mi-aș dori să pot face asta cu copiii mei, funcționează pentru fiica mea cea mică și pentru cea mai mare, dar copilul mijlociu doar înjură inutil tot timpul”.

Citește și: O femeie și-a făcut o procedură la nivelul buzelor și internauții s-au amuzat pe seama look-ului ei: ”Seamănă cu Homer Simpson”

Test de personalitate uluitor. Privește această iluzie optică și spune ce vezi. Vei afla lucruri neașteptate despre tine... Steph Peterson s-a logodit cu iubitul ei după doar 2 săptămâni de relație. Ce a determinat-o să facă asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x