Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

El este băiatul cu 526 de dinți! Doctorii s-au uimit când i-au văzut gura

sUn băiat de șapte ani a început să se plângă părinților că îl doare gura, așa că aceștia l-au dus de urgență la medic. Nu mică a fost surprinderea tuturor atunci când doctoru a decis să-l opereze, pentru a-i scoate 526 de dinți!

Un băiat de șapte ani a început să se plângă părinților că îl doare gura, așa că aceștia l-au dus de urgență la medic. Nu mică a fost surprinderea tuturor atunci când doctoru a decis să-l opereze, pentru a-i scoate 526 de dinți!

Acesta este un caz medical incredibil, ce a uimit o lume întreagă. Băiatul de doar șapte ani, pe nume Ravindran, a început să simtă o durere puternică în gură.

Medicii din India au fost șocați să constate că în gura băiatului există o adevărată anomalie, ce trebuie operată cât de rapid posibil.

El este băiatul cu 526 de dinți! Doctorii s-au uimit când i-au văzut gura

Inițial, părinții s-au speriat că cel mic ar avea cancer în zona gurii, dar radiografiile au scos la iveală adevărul: gura băiatului era plină de dinți.

Medicii au decis că se impune o operație și astfel au reușit să scoată din gura băiatului 526 de dinți.

Ceea ce este și mai surprinzător este faptul că acest caz este unic în lume și nu se știe de altul similar. Băiatul este acum bine și duce o viață normală, fără semne ale anomaliei medicale pe care a avut-o.

Recomandari