Antena Căutare

El este bărbatul care le îndeamnă pe cele 12 soții să ia anticoncepționale. Mesajul transmis celor care vor mai multe neveste

Un bărbat din Uganda le-a cerut soțiilor sale să folosească anticoncepționale, pentru că a recunoscut că nu mai poate face față încă unui membru în familie. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba.

bărbat îmbrăcat în haine maro Galerie
El este bărbatul care le îndeamnă pe cele 12 soții să ia anticoncepționale. Mesajul transmis celor care vor mai multe neveste | Profimedia

Bărbatul, care are 102 copii și 568 de nepoți, le-a cerut celor 12 soții ale sale să folosească anticoncepționale, pentru că nu mai poate face față încă unui copil și cerințelor care vin la pachet cu creșterea sa, potrivit unui site online de știri.

Citește și: Prezicerile lui Nostradamus pentru 2023. Publicațiile străine scriu despre ceea ce a văzut în viitor clarvăzătorul

Cine e bărbatul care le cere soțiilor să folosească anticoncepționale: „Nu mai pot”

Musa Hasahya este bărbatul cu 102 de copii și 12 neveste, care susține că nu mai poate suporta cheltuielile care ar veni cu încă un membru nou în familie. Acesta mărturisește că resursele sunt limitate, motiv pentru care trebuie să pună capăt cumva reproducerii din familia sa:

„Nu mai pot tolera alți copii din cauza resurselor limitate. Și din această cauza le-am sfătuit pe toate soțiile mele să ia pastile anticoncepționale.”, a mărturisit bărbatul.

Acesta îi sfătuiește pe bărbații care au de gând să își ia mai multe neveste să se gândească de două ori înainte de a lua această decizie, deoarece lucrurile nu sunt asa „roz” pe cât par:

„De asemenea, îi descurajez pe cei care vor să-și ia mai mult de patru soții, pentru că lucrurile nu sunt bune.”, a mai adăugat acesta.

Musa locuiește într-o casă cu 12 dormitoare, în Bugisa, Uganda, potrivit aceleași surse citate mai sus. El a recunoscut că nu îi cunoaște pe toți copiii și nepoții săi după nume, ci doar după față, potrivit dailystar.co.uk, citat de aceeași sursă.

Citește și: Doi părinți vor sărbători primul lor Crăciun împreună cu cei mai mici gemeni prematuri, acasă. Nimeni nu le dădea vreo șansă

Bărbatul s-a căsătorit cu prima soție la vârsta de 16 ani

Musa s-a căsătorit cu prima soție în anul 1971, pe când avea doar 16 ani. După doi ani, acesta a abandonat școala și a devenit tată pentru prima dată. Preluând conducerea statului și devenind om de afaceri, el a hotărât că este timpul să își extindă familia. La acea vreme, banii și pământul nu erau o problemă și reprezentau principala resursă pentru a-și întreține familia:

„Pentru că aveam câștiguri, am decis să-mi măresc familia și să mă căstoresc cu mai multe femei. M-am asigurat că fiecăreia dintre ele îi este furnizată câte o sapă pentru a cultiva pământul și a produce hrană ca să întrețină familia, deoarece solurile sunt fertile.”, a explicat Musa.

Însă, acum, bărbatul le cere ajutor guvernanților, pentru că se confruntă cu dificultăți în creșterea copiilor.

Citește și: Cine e și cum arată bărbatul care a bătut recordul mondial pentru cel mai scund om din lume în viață. Are o înălțime de 65 cm

Prezicerile lui Nostradamus pentru 2023. Publicațiile străine scriu despre ceea ce a văzut în viitor clarvăzătorul... O femeie din Roma a aprins focul cu 20.000 de euro pe care soțul i-a ascuns de ea. Reacția lui: „Când am văzut, era să l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x