Antena Căutare

Prezicerile lui Nostradamus pentru 2023. Publicațiile străine scriu despre ceea ce a văzut în viitor clarvăzătorul

Astrologul francez Nostradamus și-a scris și publicat cartea Profețiile în anul 1555, însă pare să aibă un impact chiar și în prezent.

colaj nostradamus profet
Prezicerile lui Nostradamus pentru 2023. Publicațiile străine scriu despre ceea ce a văzut în viitor clarvăzătorul | Pixabay, Profimedia

Cartea ar conține în jur de 942 de previziuni, inclusiv pentru viitorul „de acum”.

Citește și: 5 predicții faimoase ale lui Nostradamus. Care dintre ele s-ar fi întâmplat cu adevărat

Prezicerile lui Nostradamus pentru 2023. Publicațiile străine scriu despre ceea ce a văzut în viitor clarvăzătorul

Faimosul profet francez Michel de Nostredame, cunoscut sub numele de Nostradamus, a făcut o serie de predicții în cartea sa Les Propheties/Profețiile cu peste 450 de ani în urmă, iar unele dintre ele s-au împlinit deja.

S-au numărat, printre altele și ascensiunea lui Hitler în ceea ce privește al Doilea Război Mondial, dar și Revoluția Franceză (1789-1799).

Se spune că astrologul francez ar fi știut că fostul președinte al Americii, John F Kennedy, va fi asasinat și că ar avea loc atacurile teroriste din data de 11 septembrie la World Trade Center din New York.

Deși previziunile nu fac referire la date specifice, există o serie de mențiuni care s-ar putea împlini în anul 2023.

Citește și: Scrisoarea emoționantă lăsată de prințesa Diana, scoasă la vânzare. Ce i-a scris unui polițist. Are legătură cu prințul William

O economie care a eșuat ar putea duce la canibalism

Nostradamus prezice că oamenii ar putea recurge la canibalism din cauza unei economii deficitare: „Mierea va costa mai mult/ Prețul grâului îl va face pe om să-și mănânce semenul din cauza disperării”, se arată în cartea sa, potrivit Mirror.co.uk.

Se va întâmpla un mare război

O altă predicție pentru 2023 ar fi aceea că ar putea începe „un mare război”: „Șapte luni va fi mare război, oameni morți din cauza răului”, se mai arată în profețiile sale.

Această predicție ar putea fi o referire la conflictul actual dintre Ucraina și Rusia, care ar putea escalada spre al treilea război mondial anul viitor.

Dezastrul de pe Marte, pentru Elon Musk

Nostradamus prezice în cartea sa că încercarea omenirii de a coloniza planeta Marte, condusă de antreprenorul și actualul șef al Twitter, Elon Musk, ar putea lua sfârșit în 2023.

Citește și: Doi părinți vor sărbători primul lor Crăciun împreună cu cei mai mici gemeni prematuri, acasă. Nimeni nu le dădea vreo șansă

Secetă înainte de marile inundații

„Pământul uscat devine mai uscat” înainte de „marile inundații”, se arată în cartea lui Nostradamus. Mediul ar putea avea un alt impact în 2023, conform previziunilor sale.

Pe măsură ce schimbările climatice continuă să se înrăutățească, această predicție nu pare prea exagerată pentru anul următor.

În Anglia, în 2022, s-a înregistrat una dintre cele mai fierbinți veri, din 1935 încoace. Țara a avut doar 56% din precipitațiile sale medii în luna iulie.

Citește și: Femeia căreia i s-a interzis zborul cu avionul din cauza implanturilor sale mamare. Bustul ei cântărește 10 kilograme

„Orori” și revolte pe străzi

Nostradamus a scris în cartea sa că „mai devreme sau mai târziu, vor exista schimbări mari și vor fi revolte pe străzi”. Un exemplu ar putea fi dat de Iran, unde au existat mai multe proteste după ce o tânără a fost ucisă din cauză că nu și-a purtat hijabul corect.

Scrisoarea emoționantă lăsată de prințesa Diana, scoasă la vânzare. Ce i-a scris unui polițist. Are legătură cu prințul ... El este bărbatul care le îndeamnă pe cele 12 soții să ia anticoncepționale. Mesajul transmis celor care vor mai multe ne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x