Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Elena Ceaușescu, scoasă din minți de fiica ei! Ce i-a cerut Zoia, după ce s-a căsătorit: „A sărit ca arsă! Ne-a zis că nu avem dreptul!”

Episod șocant, imediat după nunta fiica soților Ceaușescu. Cum a reușit Zoia să își scoată mama din minți. Dezvăluiri incendiare despre secretele de familie.

Elena Ceaușescu, scoasă din minți de fiica ei! Ce i-a cerut Zoia, după ce s-a căsătorit: „A sărit ca arsă! Ne-a zis că nu e voie!”

Profesorul universitar Mircea Oprean, ginerele soților Ceaușescu și soțul Zoiei, a dezvăluit secrete incredibile de familie, într-un interviu exclusiv la Sinteza Zilei.

„Zoia avea o timiditate exagerată și fiind un om care citise foarte mult și își crea propriul univers nu agrea Snagovul, așa cum făcea Nicu”, a spus profesorul Oprean.

El a mărturisit că vizitele la vila de la Snagov, o construcție impresionantă, era mai mult o obligație: „Mergeam de plăcerea părinților, nu era nicio plăcere pentru noi.”

Elena Ceaușescu și-a refuzat categoric fiica

Întrebat despre averea familiei Ceaușescu, soțul Zoiei Ceaușescu a răspuns:

„Aveți dreptate în sensul bogăției dacă luăm bogăția drept influență. Erau cei mai bogați pentru că puteau să dispună de orice. Dar ca să aibă avere, în accepțiunea de astăzi, e o mare distanță.

Socră-miu, încă din anii '50, era general. Salariile de atunci erau considerabile, obiecele de artă erau ieftine, nu se punea problema să nu cumpere. Cumpăra în măsura în care simțea, avea inspirație.

Nicolae Ceaușescu a lăsat un film secret pentru românii din 2080. Ce planuri avea dictatorul pentru următorii 50 de ani?

Când eu și Zoia am vrut să ne cumpărăm casă, soacră-mea a sărit ca arsă pentru că era o lege prin care nu aveam dreptul să ne cumpărăm o casă, tocmai pentru a nu exista suspiciuni. N-a fost de acord, ne-a spus să stăm cu chirie, că nu ne dă nimeni afară.

N-a avut dreptate: am stat cu chirie, dar când a venit momentul, am rămas pe drumuri și doi ani de zile am fost ca țiganii nomazi, mergeam de la unii la alții.”

Profesorul Oprean a făcut o mărturisire emoționantă, luni seară, la Sinteza Zilei. Întrebat dacă ar ar fi să o ia de la capăt, știind tot ce urma să se întâmple, el a spus că s-ar fi căsătorit din nou cu Zoia. Mai mult, a dezvăluit că, deși soția sa a murit în 2006, încă o visează în aproape fiecare noapte și că singura sa îngrijorare este că nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor ei.

Întregul interviu cu ginerele soților Ceaușescu poate fi urmărit integral în materialul video de mai jos.:

Recomandari