Antena Căutare

Elena, o dansatoare care lucra într-un hotel, a fost concediată: ”Șeful mi-a spus că sunt prea grasă!”

O tânără care lucra ca dansatoare în cadrul unui hotel a fost concediată după ce managerul ei i-a recomandat să mai slăbească câteva kilograme. 

O tânără care lucra ca dansatoare în cadrul unui hotel a fost concediată după ce managerul ei i-a recomandat să mai slăbească câteva kilograme.

Elena Smith, o tânăăr de doar 23 de ani, din localitatea Epsom, Marea Britanie, lucra ca dansatoare în cadrul unui hotel din Maroc. La câteva zile după ce a fost angajată, însă, managerul i-a cerut să mai slăbească câteva kilograme.

Citește și: Ariadna Savu, fostă dansatoare a Andreei Bălan, a venit la „Chefi la cuţite”, după ce a trăit o dramă imensă! „S-a ajuns la violență”

”Managerul meu mi-a spus că șefii de la hotel s-au plâns că sunt prea grasă și că au de gând să mă concedieze din această cauză. Am fost șocată. De când am ajuns în Marrakesh am slăbit oricum din cauza antrenamentului, așa că m-a luat prin surprindere când mi s-a spus asta. Le-am explicat că merg zilnic la sală și că mănânc sănătos, că nu pot face mai mult de atât. Dar ei mi-au zis să găsesc o soluție. Apoi mi s-a dat ultimul salariu. Mi s-a spus că șefii nu mă mai vor, pentru că sunt prea grasă”, a declarat ea, conform Daily Mail.

Citește și: Imagini interzise minorilor! O dansatoare din buric a făcut un show atât de fierbinte încât polițiștii au arestat-o! (VIDEO)

Potrivit sursei citate, tânăra a fost concediată la o lună de zile de când a fost angajată, deși avea contract până în luna ianuarie.

”Managerul mi-a zis că o să lupte pentru mine, ca să nu fiu dată afară. Am reușit să slăbesc două kilograme într-o săptămână, dar apoi mi s-a spus că nu mai e nevoie de mine”, a mai spus ea.

S-au topit butoanele avionului, după ce pilotul a vărsat cafea pe panoul de control! Continuarea e de film!... FOTO - Dovada reală că Iisus a hrănit 5.000 de oameni cu cinci pâini. Minunea Fiului lui Dumnezeu a stat ascunsă sub cen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x