Elevă de 17 ani, trimisă acasă din cauza hainelor. Cum arată ținuta ce i-a făcut pe colegi să se simtă deloc confortabil

O elevă de 17 ani a fost trimisă acasă din cauza ținutei cu care a apărutla cursuri. Potrivit profesoarei, rochia purtată de Karis Wilson i-a făcut pe colegi să nu se simtă confortabil.

O tânără în vârstă de 17 ani pe nume Karis Wilson din British Columbia (Canada) a fost trimisă acasă de către profesoara sa

sursa foto: Instagram Karis Wilson

O tânără în vârstă de 17 ani pe nume Karis Wilson din British Columbia (Canada) a fost trimisă acasă de către profesoara sa, după ce femeia a fost în mod neplăcut surprinsă de modul în care adolescenta și-a făcut apariția la cursuri.

Elevă trimistă acasă din cauza ținutei cu care a apărut la școală

Incidentul s-a petrecut în luna februarie și, între timp, povestea a devenit virală și cunoscută în întreaga lume.

Totul a pornit de la o postare a lui Christopher Wilson, tatăl fetei, care a făcut povestea publică printr-un video, în dorința lui de-a demonstra că cei de la școală s-au înșelat. Postarea a adunat mai bine de șaptezeci de mii de vizualizări.

Citește și: Dana Budeanu, rochia cu spatele gol care a încins imaginația fanilor. Cum s-a fotografiat designerul

Karis Wilson a ales în ziua cu pricina să poarte o helancă de culoare albă și o rochie neagră și lungă până la genunchi, cu un detaliu de dantelă în zona pieptului.

Kamloops student Karis Wilson said she was told that her outfit was making a male student teacher uncomfortable.

Posted by BC Local News on Wednesday, 24 February 2021

Se pare însă că profesoarei și asistenului său nu i-a plăcut deloc această ținută, pe care a catalogat-o ca fiind nepotrivită și care „cauzează disconfort” colegilor și celor din jur. Practic, eleva a fost trimisă acasă și acuzată de indecență.

Citește și: Loredana Groza se dezbracă de inhibiții. Într-o rochie din dantelă neagră, ce lasă la vedere lenjeria intimă

„Astăzi, fiica mea a fost trimisă acasă pentru că purta haine ce o făceau pe profesoară și pe cei din jur să se simtă nu tocmai confortabil. A fost mustrată în fața clasei și anunțată că trebuie să plece de la cursuri. Profesoara a dus-o la directorul școlii. A venit acasă plângând. Mi-a zis că vrea ca alți elevi să nu mai fie tratați cum a fost ea tratată. Așa că vă rog să susțineți cauza ei, pentru ca cei implicați să fie trași la răspundere”, a scris bărbatul pe Facebook, într-un mesaj ce ulterior a fost șters, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Oameni din întreaga lume au reacționat imediat și au ținut partea tinerei și a tatălui său.

Mai mult decât atât, femei din întreaga lume s-au pozat purtând rochii similare, în dorința de-a susține nevinovăția fetei.

Ultimele știri