Antena Căutare

Elizabeth Taylor, bănuită că ar fi făcut parte dintr-o rețea care făcea trafic cu medicamente!

Elizabeth Taylor a coordonat o filieră de traficanţi de medicamente, în beneficiul unor pacienţi americani diagnosticaţi cu HIV, potrivit modelului Kathy Ireland, care a asemănat acţiunile legendarei actriţe hollywoodiene cu evenimentele relatate în filmul "Dallas Buyers Club"

Elizabeth Taylor a coordonat o filieră de traficanţi de medicamente, în beneficiul unor pacienţi americani diagnosticaţi cu HIV, potrivit modelului Kathy Ireland, care a asemănat acţiunile legendarei actriţe hollywoodiene cu evenimentele relatate în filmul "Dallas Buyers Club".

Actriţa americană, care a murit în 2011, a susţinut timp de foarte mulţi ani cauza pacienţilor diagnosticaţi cu HIV/ SIDA şi a înfiinţat celebra amfAR - Fundaţia americană de cercetări contra SIDA (American Foundation for AIDS Research) - pentru a strânge fonduri care să sprijine cercetările ştiinţifice în acest domeniu, informează contactmusic.com.

Buna ei prietenă modelul Kathy Ireland a dezvăluit recent faptul că Elizabeth Taylor a înfiinţat o reţea secretă, pentru a aduce medicamente experimentale unor pacienţi cu SIDA sau diagnosticaţi cu HIV, conducând acea reţea din vila ei din California.

Kathy Ireland spune că renumita actriţă risca să ajungă în închisoare dacă ar fi fost prinsă, dar Elizabeth Taylor era extrem de hotărâtă în această privinţă, făcând tot ce îi stătea în putere pentru a-i ajuta pe bolnavi, informează Mediafax.

Elizabeth Rosemond Taylor (n. 27 februarie 1932, Londra - d. 23 martie 2011, Los Angeles, SUA) a fost o actriță americană de film. Este considerată „ultimul star al Hollywoodului de altădată”. A fost distinsă cu Premiul Oscar de două ori și a primit de la American Film Institute Premiul pentru întreaga carieră.

TEST care îți pune mintea la contribuție! De câte mutări este nevoie pentru a schimba caii între ei?... Mărturisire șocantă după tragedia de la Bophal: „Toți respiram moarte!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x