Antena Căutare

Emily Kathleen a demisionat, și-a pus implanturi și a decis să își schimbe cariera. Cu ce se ocupă acum și ce avere colosală are

Emily Kathleen a decis să își dea demisia din cauza stresului insuportabil care îi afectea sănătatea. Acum reușește să câștige mult mai mulți bani decât înainte.

colay emily kathleen Galerie
Emily Kathleen a decis să își dea demisia din cauza stresului insuportabil care îi afectea sănătatea. Acum reușește să câștige mult mai mulți bani decât înainte. | Profimedia

Emily Katheleen, o femeie în vârstă de 27 ani din Gloucestershire, era extrem de îngrijorată că nu va mai avea cu ce să își plătească chiria după ce fusese dată afară de la job. La scurt timp după ce a rămas fără loc de muncă, Emily a găsit o nouă metodă de a face bani.

Acum ea câștigă aproximativ 8000 lire pe lună, iar asta înseamnî 98.000 lire pe an. Înainte, de la jobul pe care îl avea, câștiga 12.000 lire pe an și era admin la serviciul de clienți al unei companii.

În prezent, tânăra a reușit să își achizioneze o casă cu patru camere în Gloucestershire. După ce a renunțat la jobul stresant, Emily și-a folosit economiile pentru a-și pune implanturi mamare, iar acum joacă rolul de iubită pentru clienții ei online, uneori face striptease la camera web și flirtează cu clienții săi.

Emily și-a schimbat cariera, iar acum câștigă o sumă colosală

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru aceste servicii, femeia câștigă o sumă considerabilă. După ce s-a îndrăgostit de meseria ei, Emily a decis să își înființeze propria ei agenție de astfel de modele în mai 2021. Agenția se numește High Society Models și are acum 546 de modele care lucrează pentru ea.

Femeia le încurajează pe angajatele ei să fie puternice, îndrăznețe și încrezătoare. Tocmai de aceea, Emily a angajat femei de toate vârstele și de toate “mărimile”, fără facă discriminare în funcție de trupurile lor.

Citește și: Fatima Gomes a devenit celebră pe Internet după ce a învățat să-și accepte afecțiunea din naștere. Cum arată fiul ei

Astfel, femeile care lucreaz[ cu Emily și-au câștigat acum independența financiară.

“Faptul că lucrez la camera web mi-a schimbat complet viața. Ajunsesem aproape să locuiesc pe străzi acum câțiva ani, eram pe punctul de a-mi pierde apartamentul. Nu îmi vine să cred unde am ajuns acum. Iubesc cee ace fac”, a spus Emily.

La începutul pandemiei, în martie 2020, șeful ei a trebuit să găsească un motiv să o disponibilizeze și a convins-o să demisioneze din cauza stresului.

Emily și-a deschis propria ei afacere

Apoi Emily a descoperit o metodă mai simplă pentru a face bani. Ea se loghează pe laptopul ei în fiecare zi și vorbește cu clienții ei, flirtează cu ei și dezvoltă o relație cu fiecare dintre cei care se simt singuri. În prima zi când a făcut asta, Emily a câștigat 400 lire.

“Le ofer experiența de iubită online, iar acest lucru înseamnă să dezvolt o relație online cu clienții mei. Bărbații vor să vorbească cu o persoană adevărată, altfel s-ar uita la filme pentru adulți”, spune Emily, potrivit The Sun.

Citește și: Karina Chikitova a stat singură 12 zile într-o pădure din Siberia când avea patru ani. Ce face acum și cum arată copila de 11 ani

După ce și-a deschis propria afacere, unde lucrează cu 529 modele din Marea Britanie și 17 modele internaționale, ea a făcut reclamă business-ului ei pe TikTok și a adunat rapid 12.000 de urmăritori.

“Am vrut ca modelele mele să aibă control total asupra experiențelor video și să le facă să se simtă puternice și mândre de cee ace fac”, spune Emily.

Karina Chikitova a stat singură 12 zile într-o pădure din Siberia când avea patru ani. Ce face acum și cum arată copila ... Vedeta din UK iritată de câtă amploare a luat editatrea fotografiilor în mediul online. “Ești blamat și dacă editezi și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x