Antena Căutare

Emma Stone a renunțat la un aliment pe care îl consuma zilnic și a slăbit 38 de kilograme! Cum arată azi

O tânără în vârstă de 26 de ani a slăbit 38 de kilograme după ce a renunțat la un aliment pe care îl consuma aproape în fiecare zi. De la 95 de kilograme, Emma Stone a ajuns să aibă un corp de invidiat!

Emma Stone pe vremea când avea 95 de kilograme Galerie
Emma Stone a decis să facă o schimbare majoră în viață și a ales să renunțe la acel aliment pe care îl consuma aproape în fiecare zi | sursa foto: Profimedia

Timp de mulți ani, Emma Stone din Marea Britanie și-a neglijat din plin sănătatea, alegând mai mereu mâncărurile de tip fast food. Era mult mai simplu să comande prin curier rețetele dorite decât să petreacă ore-n șir în bucătărie pentru a găti.

Doar că timpul a trecut și pe trupul femeii au început să se depună multe kilograme în plus. Când a ajuns la greutatea de 95 de kilograme, tânâra a înțeles faptul că a venit momentul să ia măsuri, dacă vrea să își protejeze sănătatea.

O tânără a renunțat la un aliment preferat și a slăbit 38 de kilograme

Văzând că nu se simte confortabil în absolut nicio haină pe care o are, Emma Stone a decis să facă o schimbare majoră în viață și a ales să renunțe la acel aliment pe care îl consuma aproape în fiecare zi: mâncarea chinezească.

Tânăra a dezvăluit faptul că slăbiciunea sa pentru rețetele asiatice au făcut-o să ajungă să comande extrem de des. Mâncarea era preferata ei, venea rapid și scăpa de gătit. Înțelegând această problemă, britanica a decis să înlocuiască mesele de tip fast food cu unele mai sănătoase, gătite în casă.

Citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

Practic, Emma Stone a început să își pregătească porțiile de mâncare de dinainte, în casolete, folosind mereu ingrediente atent alese și gramaje bine determinate.

La scurt timp după ce și-a făcut mâncare în stil chinezesc acasă, în propria bucătărie, iată că și rezultatele au început să apară.

Citește și: O tânără anorexică a ajuns la 35 de kilograme, apoi s-a apucat de sală! Azi e de nerecunoscut

„Am reușit să economisesc o sumă semnificativă de bani. Cheltuiam în jur de o sută de lire sterline pe lună pe mâncare comandată și clar am văzut diferența după. Am învățat să îmi fac acasă burgeri sănătoși și mâncare chinezească, dar și alte alimente pe care obișnuiam să le comand prin curier”, a dezvăluit britanica pentru cei de la dailymail.co.uk.

Odată cu renunțarea la alimentul preferat comandat prin curier, Emma Stone a decis să meargă pe jos către serviciu și să folosească orice ocazie pentru a se plimba. Astfel, aceasta a ajuns să slăbească 38 de kilograme și azi arată într-o formă de zile mari.

Mai mult decât atât, Emma Stone a ținut un fel de „jurnal” al meselor sale și al transformării prin care a trecut. Azi, femeia se poate lăuda că are mai bine de 21.000 de urmăritori pe pagina sa de Instagram.

Fostul iubit al lui Saffron Drewitt-Barlow s-a logodit cu tatăl ei. Cum a reacționat tânăra de 21 de ani la relația lor... Un băiat a înghițit 2 magneți și a fost dus la spital. Medicii au fost uimiți când au văzut ce are copilul în stomac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x