Antena Căutare

Energie pozitivă și aură pură! Bioenergeticianul Lidia Fecioru, invitat special în emisiunea „Dreptul la fericire”

Bioenergeticianul Lidia Fecioru este, astazi, invitat special in Casa Fericirii, de la ora 19.00, la Happy Channel.

Bioenergeticianul Lidia Fecioru este, astazi, invitat special in Casa Fericirii, de la ora 19.00, la Happy Channel.


Lidia Fecioru a petrecut mai multe ore alaturi de Ana, Georgiana, Mirela, Daniela si Andreea, dar si alaturi de psihologul Florina Onetiu si moderatorul emisiunii, Nuami Dinescu - ocazie cu care au facut schimb de povesti de viata, de intamplari personale sau auzite si povestite acum, in Casa Fericirii.
Doamna Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuti bioenergeticieni din Romania si explica influenta bioenergiei in viata noastra : ”Energiile toate sunt vindecătoare pentru că sunt energii vii, toată lumea le posedă, unii mai mult, alții mai puțin, unii pot avea posibilitatea să se reîncarce în timp ce dau această energie și să o transforme în energie vindecătoare. Ea se transformă doar transformând-o tu ca bioterapeut sau bioenergitician”. (www.elacraciun.ro)


Despre sfaturile si indrumarile pe care Lidia Fecioru le-a oferit celor cinci invitate din Casa Fericirii, despre schimbul de experiente de viata si povestile pe care si le-au oferit una alteia, in editia din aceasta seara a emisiunii Dreptul la fericire, de la ora 19.00, la Happy Channel.

Blestemul "Copilului care plânge". Tabloul MORȚII a îngrozit întreaga Anglie... Viață de ADEVĂRATĂ BARBIE pe banii părinților! „Arăt prea bine, sunt prea frumoasă şi prea educată pentru o slujbă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x