Căutare Live

Era odioasă și refuza să mai iasă din casă, dar acum poate zâmbi din nou! Transformarea unei femei căreia i-a fost extirpată o tumoră după opt ani: ”Mă simt din nou frumoasă!”

O femeie în vârstă de 27 de ani, care a fost diagnosticată cu o tumoră odioasă, ce-i deforma chipul, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. 

Captură Fox News

O femeie în vârstă de 27 de ani, care a fost diagnosticată cu o tumoră odioasă, ce-i deforma chipul, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Cunoscută sub numele de Yaya, tânăra abia putea să vorbească sau să mănânce din cauza tumorii. Acum, însă, medicii i-au îndepărtat tumora facială uriașă, iar ea poate zâmbi fericită, după opt ani de zile.

Ani de zile a trăit cu tumora uriașă, ce s-a extins pe o parte a feței și în zona bărbiei, deformându-i chipul, iar acum, femeia poate zâmbi din nou. După ani de zile în care stătea ascunsă în casă, de rușine să nu fie judecată, tânăra se simte din nou frumoasă.

”Mă simt din nou frumoasă și fericită. De la operație, simt că m-am născut din nou. Orice fac mi se pare mult mai simplu.”, a mărturisit ea, la scurt timp după ce o echipă de chirurgi i-au îndepărtat tumora.

Ce s-a întâmplat cu un bărbat care a umplut rezervorul camionului cu țigări și a încercat să circule așa! Oamenii legii ... Întâmplare misterioasă în grădina unei femei! O gaură a apărut ca din senin în pământ! Ce a găsit familia înăuntru?...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x