Antena Căutare

Era păros și plin de mușchi, dar apoi s-a transformat total! A devenit ceva uluitor de sexy, la care se uită toți bărbații!

Un bărbat din Statele Unite a reușit să uimească o lume întreagă atunci când s-a transformat total! Era păros, dar a devenit ceva uluitor de sexy, la care se uită toți bărbații!

Era păros și plin de mușchi, dar apoi s-a transformat total! A devenit ceva uluitor de sexy, la care se uită toți bărbații! Galerie
Bărbatul a trecut printr-o adevărată transformare

Un bărbat din Statele Unite a reușit să uimească o lume întreagă atunci când s-a transformat total! Era păros, dar a devenit ceva uluitor de sexy, la care se uită toți bărbații!

Avea o soție superbă, o fiică drăguță și un job de vis. Totuși, Matthew Avedian avea un mare secret.

Timp de treizeci de ani a trăit ca bărbat, chiar dacă în interior se simțea ca și cum ar fi fost femeie.

O femeie s-a deghizat timp de 43 de ani în bărbat, pentru a putea munci! Acum a fost numită „mama ideală”!

Dintr-un bărbat păros într-o femeie sexy

În 2012, bărbatul a decis să-și urmeze inima și să își îndeplinească visul. Așa că a început să recurgă la tot felul de operații pentru a se transforma în femeie.

A scăpat de barbă, a slăbit, și-a implantat silicoane și a făcut tratament cu hormoni feminini. Acum, bărbatul păros de dinainte s-a transformat într-o femeie uluitor de sexy.

Cel mai TARE MESAJ! Ce i-a transmis un român VECINULUI care nu a ieşit la deszăpezire... Horoscopul DRAGOSTEI! Află cum stai pe plan sentimental săptămâna următoare! Leii îşi impun reguli conjugale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x