Căutare Live

Este sau nu real? Imaginea care a dat fiori românilor: Un OZN a fost surprins lângă Timişoara (VIDEO)

O echipă de investigatori, formată din oameni care trăiesc în toate colţurile lumii, este decisă să descopere adevărul despre OZN-uri.

O echipă de investigatori, formată din oameni care trăiesc în toate colţurile lumii, este decisă să descopere adevărul despre OZN-uri.

Însă, ceea ce caută ei nu sunt doar noi povești despre activitățile extraterestre, ci răspunsuri. Aşa că au luat Google maps la periat, milimetru cu milimetru.

Cert este că vânătorii de extratereştri au găsit un OZN chiar lângă Timişoara, surprins de camererele Google. Imaginile par să fie elocvente, însă cât de real este acest obiect și de unde vine?

O întrebare de clasa I i-a băgat în sperieți pe părinţi. Care este răspunsul corect?... Poliţia trage un semnal de alarmă! "Nu mai daţi click dacă vă apare aşa ceva pe Facebook"! Şi tu faci acest lu...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri