Antena Căutare

Esti triunghi, cerc, pătrat sau formă neregulată? Ia o foaie și un pix! Un TEST interesant despre felul în care mintea ta funcționează!

E simplu! Iată ce ai de făcut! Ia-ţi o foaie de hârtie şi un pix şi să vedem ce dezvăluie despre ţine, acest test de personalitate. Avem patru forme: un triunghi, un pătrat, un cerc şi o formă neregulată. Pe foaia ta de hârtie trebuie să desenezi cele patru forme plus încă una dintre ele, la alegere. Aşadar, va trebui că una dintre forme, aceea pe care o vrei tu, să se repete.

Esti triunghi, cerc, pătrat sau formă neregulată? Ia o foaie și un pix! Un TEST interesant despre felul în care mintea ta funcționează!
| http://aplr-doctorat.blogspot.ro/

E simplu! Iată ce ai de făcut! Ia-ţi o foaie de hârtie şi un pix şi să vedem ce dezvăluie despre ţine, acest test de personalitate. Avem patru forme: un triunghi, un pătrat, un cerc şi o formă neregulată. Pe foaia ta de hârtie trebuie să desenezi cele patru forme plus încă una dintre ele, la alegere. Aşadar, va trebui că una dintre forme, aceea pe care o vrei tu, să se repete.

Poţi să desenezi aceste forme exact aşa cum doreşti. Nu contează mărimea sau culoarea lor şi nici culoarea hârtiei pe care desenezi nu are importantă. Dacă ai desenat aşa cum indică instrucţiunile şi una dintre forme se repetă, atunci e timpul să afli ce tip de personalitate dominantă ai. Acest test are la baza o teorie în psihologie: avem tendinţa de a atrage anumite forme şi structuri, în funcţie de personalitatea noastră dominantă, de educaţie, de cultură pe care o avem.

Dacă ai desenat triunghiul de două ori, atunci ai o personalitate Triunghi.
Dacă ai desenat cercul de două ori, atunci eşti Cerc.
Dacă ai desenat pătratul, atunci ai o personalitate tip Pătrat
Iar dacă ai desenat Formă neregulată, atunci această te reprezintă.

Triunghiul
Motto-ul tău: "Urmează-mă şi fă ce îţi spun!"

Încă din vechi timpuri, triunghiul a simbolizat puterea şi spiritul dominant. La vechii egipteni, de exemplu, triunghiul avea valenţe sacre fiindcă ei îşi îngropau faraonii morţi în morminte cu formă de piramidă.
Triunghiul semnifică un sistem ierarhic chiar şi astăzi, zilele noastre. Puterea este mereu concentrată în vârful triunghiului.
Persoanele care au preferat această formă sunt foarte ambiţioase, probabil au calităţi de leaderi şi sunt foarte interesaţi de carierele lor. Voi sunteţi oameni de acţiune! Iubiţi să vedeţi că lucrurile sunt făcute aşa cum trebuie şi că înregistraţi succes după succes. Aveţi calităţi vizionare şi ştiţi să luaţi cele mai potrivite decizii, de cele mai multe ori.
Dacă şi tu ai desenat triunghiul de două ori, atunci eşti o fire decisă. Îţi place să iei hotărîri ferme, atât în ceea ce te priveşte, cât şi în ceea ce îi priveşte pe ceilalţi. Eşti o conducătoare! Această atitudine îţi aduce numai de câştigat, dar şi de peirdut la capitolul relaţii interpersonale, căci oamenii văd o anume latura agresivă de care se feresc.
Dar, precum un magician, eşti singură persoană care poate să facă lucrurile posibile. Orice tel, orice provocare, va capătă formă dorită, căci ambiţia ta nu are margini.

Cercul
Motto: "Păstrează-ţi zâmbetul, voi încerca să te ajut".

Dacă în desenul tău cercul apare de două ori, atunci eşti o fire optimistă. Dintre cele patru forme, cercul exprimă cel mai mult grijă şi empatia faţă de ceilalţi. Scopul tău în viaţă este să aduci calmul şi să menţii pacea, oriunde în jurul tău.
Tu eşti persoană care reuşeşte să îi ţină aproape pe toţi ceilalţi, cea care pune preţ mai tare pe binele comun decât pe cel propriu. Cercul a fost încă din vechi timpuri, simbolul armoniei.
Eşti de asemenea, o persoană tare sensibilă, căreia îi pasă de sentimentele celorlalţi, dar care poate fi uşor rănită de duritatea din jur. Totuşi, datorită spiritului tău optimist, tot ceea ce este negativ nu te doboară, ba chiar îţi da forţă. Îţi place să lucrezi în echipa şi să înregistrezi succese de echipa.
Exprimi bunătate, grijă şi afecţiune foarte bun comunicator, căci ştii să fii un bun ascultător. Eşti persoană pe care se poate baza oricine la necaz, un sprijin de nădejde, acel cineva care ştie să rostească cele mai bune cuvinte la momentul potrivit.
Oamenii din jur te iubesc şi te apreciază, ba chiar, reuşeşti să îi inspiri cu bunătatea ta.

Pătratul

Motto: "Spune-mi până când şi termin".

Dacă şi tu ai desenat pătratul de două ori, atunci înseamnă că ai o personalitate foarte meticuloasă. Îţi place să vezi că totul este bine structurat şi organizat.
Drept pentru care, poţi fi un bun administrator sau maneger. Reuşeşti să îi organizezi cu succes pe cei din jurul tău. Îţi place să lucrezi cu date, cu statistici şi ai multă răbdare. Nu renunţi la ce ai de făcut, până acel lucru nu a fost săvârşit până în cel mai mic detaliu, la perfecţie.
Eşti de asemenea o persoană foarte verticală, care îşi ghidează viaţă după certe valori etice, pe care le impune şi celorlalţi. De asemenea, pentru ţine, jobul este foarte important. Ţi-a plăcut mereu să te prezinţi impecabil în faţă tuturor, iar ei să nu aibă ce să îţi reproşeze.
Vrei că totul să fie mereu în ordine, "aşa cum trebuie" şi depui toate eforturile că să se întâmple asta. Dacă însă ceva nu merge conform planului, reacţionezi destul de impusiv şi nu poţi înţelege că uneori, lucrurile trebuie să le iei exact aşa cum vin…

Formă neregulată

Motto: "Graniţele nu sunt pentru mine!"

Dacă şi tu ai desenat formă neregulată de două ori, înseamnă că eşti o persoană caracterizată, din cap şi până în picioare de un spirit libertin şi creativ. Eşti o persoană originală, care ia mereu în calcul o mulţime de posibilităţi. Pentru ţine viaţă este colorată, în niciun caz rigidă. Nu ai idei fixe şi orizontul larg deschis către tot ceea ce poate fi interesant.

Îţi place să faci lucrurile altfel. Altfel decât toată lumea. De multe ori lansezi tot felul de trenduir, mereu vii cu idei noi care sunt foarte apreciate de către cei care ştiu să intuiasaca valoarea lor. Alţii te pot consideră chiar, un pic ciudăţică, dar chiar e pronlema lor! Ai diverse talente, îţi place să creezi, să inventezi.

Nu accepţi barierele sub nicio formă şi preferi mai degrabă să le arăţi celor din jur că există o multitudine de perspective. Îţi place să te distrezi, eşti o fire pozitivă şi caldă. Ceea ce îţi aduce popularitate şi aprecierea celor din jur.

IMAGINI SCANDALOASE: Cum arată nepoata lui Stalin! Nu te-ai fi așteptat niciodată la asta... Corpul nu minte niciodată! Ce fel de om ești, în funcție de forma urechilor! Ai curaj să încerci?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x