Antena Căutare

Corpul nu minte niciodată! Ce fel de om ești, în funcție de forma urechilor! Ai curaj să încerci?

În copilărie îi analizam mereu pe cei nou veniți în grup, studiindu-le lobul urechii pentru a vedea dacă au urechi ”de dac” sau ”de roman”.

Corpul nu minte niciodată! Ce fel de om ești, în funcție de forma urechilor! Ai curaj să încerci?
Testul acesta îți spune ce fel de om ești

În copilărie îi analizam mereu pe cei nou veniți în grup, studiindu-le lobul urechii pentru a vedea dacă au urechi ”de dac” sau ”de roman”.

Dacă acesta era lipit de cap, tovarășul de joacă se trăgea din ”romani”, dacă era desprins de cap, atunci sigur era pui de ”dac”. Desigur, povestea ne-a bucurat când eram copii, iar cele două trăsături sunt întâlnite la toate popoarele, nu doar la cei care locuiesc în spațiul carpato-danubiano-pontic, așa că nu este decât un mit.

Cel mai tare test de personalitate! Alege o mandala și vezi ce spune asta despre tine! Ești pregătit să încerci?

Totuși, genetica a împărțit forma urechilor în două: urechi cu lobi atașați de cap și urechi cu lobi dezlipiți de cap, trăsături pe care le moștenim de la părinți, bunici, etc. Determinismul genetic indică faptul că persoanele care fac parte din prima categorie au gene recesive, iar cei din a doua categorie au gene dominante.

Așadar, cei care au lobul dezlipit de ureche (A), au descoperit oamenii de știință, sunt persoane independente, generoase, sigure pe ele, pe de o parte. Dau dovadă de o personalitate puternică și de înțelepciune, potrivit unica.ro.

Persoanele cu lobii urechii atașați de cap (B), pe de altă parte, indică o legătură cu comportamentele patologice. Mai exact, cercetătorii au descoperit că persoanele cu urechi ”de roman” au o minte criminală, au tendințe antisociale și sunt mai predispuși să comită infracțiuni, comparativ cu persoanele care au lobul urechii dezlipit de cap.

Esti triunghi, cerc, pătrat sau formă neregulată? Ia o foaie și un pix! Un TEST interesant despre felul în care mintea t... Blestemul "Copilului care plânge". Tabloul MORȚII a îngrozit întreaga Anglie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x