Antena Căutare

EXCLUSIV Daca nu ai incredere in partener, testeaza-l: are gena responsabila de infidelitate?

Barbatii care isi inseala partenerele au o scuza solida. Nu sunt ei de vina, ci ADN-ul. E scris in codul lor genetic daca sunt sau nu infideli. Si nu, nu e o gluma. Este cat se poate de serios. Oamenii de stinta au descoperit gena care le spune barbatilor daca sunt sau nu credinciosi partenerelor.

Infidelitatea e o realitate greu de contestat, dar usor de explicat mai nou. Oamenii de stiinta au pus la punct un test genetic care ne arata daca barbatii sunt sau nu infideli.

“Am introdus aceasta analiza in laboratorul nostru in urma cu un an de zile. Am testat aproximativ 30 de persoane, care au venit la noi mai mult din curiozitate sau curiozitatea partenerelor. Si marea majoritate au prezentat o gena cu marime mai mica, ce este asociata cu infidelitatea”, spune Adriana Stan, director general la un laborator genetic.

Cine are dubii in legatura cu loialitatea partenerului de viata poate afla in 7 zile ce spune codul genetic al barbatului. Atat dureaza analiza, care la noi costa 250 de lei.

“Noi romanii avem nevoie de o control foarte mare si asta va accentua nevoia de control sa avem o cifra exacta sau sa stim de la un specialist ca asa stau lucrurile. Cred ca fidelitatea sau infidelitatea este o chestiune a celor care fac relatia”, este de parere psihologul Cristina Fulop.

Gena fidelitatii a fost descoperita de cercetatorii americani si a fost testata mai intai pe soarecii de camp, adica cei fideli si pe cei de munte, adica cei infideli.

Arad: Eroul necuvantatoarelor: Un pompier a resuscitat o pisica intoxicata cu fum... Observator Special: Cele mai cunoscute mituri despre romani - spulberate!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x