Antena Căutare

Observator Special: Cele mai cunoscute mituri despre romani - spulberate!!!

Despre noi, ca popor, se spun multe lucruri: ca avem o mancare nemaipomenita, ca suntem ospitalieri, iar femeile sunt renumite pentru frumusetea lor. Chiar daca, in subconstient, stim ca sunt niste clisee, ne placem sa ne imaginam ca intr-adevar acestea ne sunt calitatile.

Clisee, clisee, dar chiar sa nu fie nimic adevarat? Sau ar fi cazul sa ne adaptam "miturile nationale" prezentului? Reporterii nostri au facut o serie de experimente, din care sa ne dam seama daca, macar la nivel de ospitalitate, suntem acolo unde credem, pentru ca, la nivel de frumusete, chiar nu avem nevoie de nicio confirmare.

Madalina, Catrinel, Monica. Sunt doar cateva dintre numele romanesti pe care strainii au invatat sa le pronunte perfect. Purtatoarele lor i-au vrajit de-a dreptul cu frumusetea "made in Carpati", iar vestea despre romance s-a dus peste hotare, motiv de mandrie pentru masculii patriei.

Romancele sunt, intr-adevar, atente la detalii. Multe nu ies din casa fara machiaj, fara o coafura perfecta sau fara sa fi petrecut cateva zeci de minute in fata oglinzii.

Strainii s-au convins si ei de asta si nu e singura calitate pe care au observat-o strainii la noi. O dovedeste si experimentul facut de reporterii Observatorului Special. Am vrut sa vedem daca lumea ne ajuta, atunci cand suntem la ananghie. Cateva reticente la inceput, dar pana la urma primim ajutor.

Una peste alta, inca un cliseu confirmat. Romanii sunt ospitalieri si saritori la nevoie. Atata ca, intre atatea clisee negative despre tara noastra, strainii trebuie sa vina aici ca sa se convinga.

EXCLUSIV Daca nu ai incredere in partener, testeaza-l: are gena responsabila de infidelitate?... Observator Special: Un britanic a impaiat cele mai infricosatoare animale! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x