Antena Căutare

Experții social media confirmă dacă poți sau nu să vezi cine s-a uitat pe profilul tău de Instagram

Rețeaua de socializare Instagram oferă multe informații despre utilzatorii ei, mai puțin una pe care mulți și-o doresc. Cu toții avem curiozitatea să vedem cine ne-a vizitat profilul.

instagram logo
Experții explică dacă poți sau nu să vezi cine s-a uitat la profilul tău de Instagram | Profimedia

Experții în social media sunt, cu toții, de părere că dincolo de filtre, hashtag-uri și alte funcții care oferă multe informații despre vizitatorii unui profil, cea mai mare dorință a utilizatorului este să știe cine se uită pe profilul său.

Aceasta ar fi o informație foarte utilă, mai ales pentru conturile de business, pentru a face un profil al potențialului client.

Însă, indiferent de tipul de profil, business sau personal, experții spun că Instagram nu oferă această posibilitate, potrivit Fanatik.

La fel ca în cazul Facebook, utilizatorii nu pot vedea cine le-a vizualizat profilurile, indiferent de tipul de profil pe care îl dețin: personal, de afaceri sau creator de conținut, spune Reggie Azevedo Filho, care lucrează pentru Traject Social, o platformă de management a rețelelor sociale, conform Fanatik.

Citește și: Cum vrea Instagram să câștige bani din buzunarul utilizatorilor, prin conținutul exclusiv al influencerilor

Conturile Instagram Business vor afișa statistici despre volumul de trafic, dar nu și informații specifice de profil” a explicat Alex Heid, ofițer de cercetare și dezvoltare la Security Scorecard, potrivit aceleiași surse.

Doar postările tip Story pot dezvălui cine a vizualizat conținutul unui utilizator

Cei ce preferă să posteze mai mult pe Story, au opțiunea de a vedea cine s-a uitat la conținutul lor.

Povestea rămâne postată timp de 24 de ore apoi dispare, însă utilizatorul are opțiunea de a-și salva Story-ul și are, în continuare access la numele celor ce au vizualizat-o.

Conturile Business arată în mod specific numărul persoanelor care au vizitat profilul în ultimele șapte zile sau câte persoane au văzut postările în feed-ul lor.

În plus, nicio altă aplicație nu poate arăta cine a vizualizat profilul iar Instagram nu și-a anunțat vreo intenție de a crea o astfel de aplicație.

Orice aplicație care promite faptul că are funcțiile necesare pentru a-ți arăta cine ți-a vizualizat profilul, este, cu siguranță, nelegitimă. Cel mai probabil, aceste aplicații există doar pentru a colecta datele personale ale persoanelor care o folosesc, spune Heid, potrivit sursei citată.

Cum scapi rapid de condensul de pe geamuri și de mucegaiul de pe pereți. Trucul simplu și ieftin... O femeie i-a interzis soacrei să-și vadă nepoțica și soțul a luat atitudine. Nu i-a venit să creadă ce a pățit tot el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x