Căutare Live

Fata de 13 ani, care a susținut că a rămas însărcinată cu un băiețel de zece ani, a născut. Primele declarații: ”Merită să înduri durerile pentru o asemenea bucurie!”

Adolescenta în vârstă de 13 ani, care a declarat că a rămas însărcinată cu un băiețel de zece ani, a născut, iar în urmă cu puțin timp, ea a făcut publice imagini părăsind maternitatea. 

Fata de 13 ani, care a susținut că a rămas însărcinată cu un băiețel de zece ani, a născut. Primele declarații: ”Merită să înduri durerile pentru o asemenea bucurie!”

Darya Sudnishnikova, eleva de 13 ani din Rusia, a devenit cunoscută pe internet după ce a afirmat că a rămas însărcinată cu Ivan, un puști de zece ani.

Băiatul, care are acum 11 ani, i-a fost alături la plecarea de la maternitate, potrivit imaginilor pe care adolescenta le-a făcut publice pe internet.

Dezvăluiri în premieră ale fetiței de 13 ani însărcinată cu un băiețel de 10 ani: „După ce ne-am cunoscut am ajuns în pat”

”Nu mi-am imaginat că nașterea va fi așa. Am crezut că va fi mult mai dureroasă, însă doar contracțiile au fost așa. De dragul unei asemenea fericiri, merită să înduri toată durerea din lumea.”, a spus ea, potrivit Daily Mail.

Darya a devenit mămica unei fetițe care a cântărit 3.620 de grame și a măsurat 53 de cm lungime.

O fetiță de 13 ani a rămas însărcinată. Tatăl bebelușului este un băiat de doar 10 ani: „Vor să fie părinți și spun tuturor că sunt căsătoriți”

Darya a devenit cunoscută pe internet după ce a declarat că a rămas însărcinată cu un puști de zece ani. Medicii au declarat, însă, că e imposibil acest lucru, iar ulterior, ea a dezvăluit că a fost violată de un băiat de 16 ani, din orașul ei natal. Aceasta a precizat că a ales să spună Ivan, puștiul de zece ani, este tatăl copilului, pentru că îi era rușine că va fi criticată de oamenii din jur.

Vezi imaginile surprinse la ieșirea de la maternitate, aici!

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin
Dacă ești în căutarea unei rețete de garnitură simplă, dar gustoasă și consistentă, rețeta de cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin poate fi ideală pentru astfel de momente.
Catine.ro
Ultimele știri