Căutare Live

Febra Gangnam Style continua: Politistii sud-coreeni poarta o uniforma creata de rapperul PSY

Febra Gangnam Style i-a cuprins si pe politistii sud-coreeni! Acestia au dansat intocmai ca faimosul rapper, care a lansat hitul. Asta dupa ce si-au primit noile uniforme, realizate de designerul artistului.

Jachetele albastre, pantalonii negri, camasile gri, ochelarii de soare si beretelele negre fac parte din tinuta obligatorie a organelor legii. Asta vor purta de acum inainte politistii in timpul patrularii.

Inaugurarea noilor uniforma au realizat-o inspirati de celebra piesa Gangnam Style. Ce a iesit, vedeti in materialul de mai sus!

Urmariti editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 17 octombrie!... Legendele rock prind viata! Un muzeu al hologramelor va fi inaugurat la Londra...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri