Antena Căutare

Femeia care a devenit bunică înaintea propriei sale mame. Care e explicația și cum e posibil

Melissa Kay, reporter de meserie, a povestit că a reușit să devină bunică înainte de mama ei. Toți cei care au auzit-o au fost curioși care e explicația.

bunica si nepoata Galerie
Melissa Kay, reporter de meserie, a povestit că a reușit să devină bunică înainte de mama ei. Toți cei care au auzit-o au fost curioși care e explicația. | Shutterstock

Melissa e tare mândră de faptul că a devenit bunică înaintea mamei sale. Femeia a povestit că l-a întâlnit pe soțul ei, care e cu 11 ani mai mare, în mediul online. Cei doi au deja o relație de 15 ani. Ea a povestit că atunci când l-a cunoscut pe Bruce, el avea deja copii care erau adolescenți.

Melissa a devenit bunică înaintea mamei sale

În prezent, copiii soțului ei sunt toți trecuți de vârsta de 20 ani.

“Chiar dacă nu eu i-am crescut, am fost foarte implicată în viața lor”, a povestit Melissa, potrivit The Sun.

Citește și: Femeia care a născut primul copil cu regretatul ei soț la 14 luni de la moartea acestuia. Cum e posibil

În 2012, Melissa și Bruce și-au unit destinele, iar pentru ea, copiii lui Bruce au devenit și copiii ei. Melissa a devenit mamă vitregă pentru cei doi fii și fiica lui Bruce.

În urmă cu 5 ani, fiica vitregă a Melissei a anunțat-o că a rămas însărcinată și că va deveni în curând bunică. Astfel femeia a devenit bunică înaintă ca măcar să îi apară primele fire de păr alb. Ea a spus întreaga poveste într-o postare pe blog-ul Scary Mommy.

“În aceeași zi, sora mea m-a sunat să îmi spună că și ea este însărcinată. Ambii bebeluși trebuiau să se nască la o lună distanță, iar fiica mea vitregă urma să nască prima”, a spus Melissa.

Asta a făcut-o pe Melissa să realizeze că avea să devină bunică, înaintea mamei ei.

Care e explicația femeii

“Mama mea ar fi devenit stră-bunică înainte să devină bunică. Cu toții ne amuzam de acest lucru pentru că lucrurile nu s-au întâmplat în ordinea așteptată de noi și mi-am imaginat ramurile arborelui genealogic care s-ar fi răsucit în această circumstanță”, a mai adăugat Melissa.

Citește și: Femeia care a născut în ocean, fără asistență medicală. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea și copilul ei

În prezent, Melissa este extrem de apropiată de fiica ei vitregă și se bucură de faptul că o poate ajuta cu bebelușul nou-născut.

“Există șanse ca și băieții soțului meu să devină tați într-o bună zi, iar fiica lui ar putea avea încă un copil. Trebuia să mă obișnuiesc cu rolul de bunică. Trebuie să fiu un model bun de urmat pentru ei”, a mai adăugat Melissa.

Melissa nu are copii ai ei, dar îi iubește pe fii și fiica soțului ei Bruce ca și când ar fi ai ei.

O tânără și-a cumpărat o rochie de pe internet, dar când a primit coletul a încremenit. Peste ce a putut să dea... Ce a putut să facă o soacră, chiar când avea grijă de nepoata ei. Nora a dezvăluit totul. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x