Femeia care a fost criticată pentru că era obeză a slăbit 50 kilograme. Cum arată acum și cât au costat procedurile

Jo Pask, în vârstă de doar 23 de ani, din Scoția, a fost criticată pentru silueta ei rubensiană și acest lucru a determinat-o să ia atitudine și să facă o schimbare în viața ei.

Jo Pask, în vârstă de doar 23 de ani, din Scoția, a fost criticată pentru silueta ei rubensiană și acest lucru a determinat-o să ia atitudine și să facă o schimbare în viața ei.

Instagram

Tânăra de 23 de ani și-a revăzut pozele din vacanță și faptul că nu avea silueta pe care și-o dorea a făcut-o să se simtă rușinată. De asemenea a primit multe critici în legătură cu greutatea sa din partea celor care o cunosc.

După vacanța din Grecia în 2019, când s-a văzut în pozele de atunci, Jo s-a simțit vinovată pentru felul în care arăta

Jo Pask cântărea 107 kilograme când s-a decis că trebuie să pună punct aceslui stil de viață nesănătos. Cu toate acestea, știa că avea avea un drum lung și anevoios până ce reușea să se bucure de trupul perfect pe care și-l dorea. De asemenea, toată această experiență a fost și foarte costisitoare.

Jo Pask, de la 107 kilograme, la 57 kilograme

Deși mult timp s-a străduit să slăbească, Jo nu reușea din cauza faptului că nu își putea controla dependența de mâncare și porțiile pe care le consuma erau prea mari. În februarie anul acesta, Jo s-a decis că trebuie să își schimbe viața și a pur piciorul în prag, fiind extrem de determinată în ceea ce privește silueta ei.

Citește și: O tânără a renunțat la un aliment preferat de la micul dejun și a slăbit 80 de kilograme. Cum arată azi Casey Canaday

Astfel, în urmă cu doar 5 luni, Jo Pask a zburat în Turcia pentru a avea parte de o intervenție chirurgicală de mișcorare a stomacului. Astfel, ea avea să reducă și cantitatea de mâncare pe care o mânca. Operația a costat-o 3000 lire.

După operație, Jo a reușit să slăbească 38 kilograme și a decis să se întoarcă în Turcia pentru o operație de mărire a bustuilui, intervenția ce a costat-o 6.000 lire.

În prezent, Jo Pask a reușit să slăbească și mai mult, cântărind acum 57 kilograme. Femeia se bucură de faptul că în sfârșit poartă mărimea 8 la haine și e mult mai încrezătoare, fiind mulțumită de propria ei imagine.

Câți bani a cheltuit Jo Pask pentru a ajunge să aibă silueta pe care și-o dorea

Toată această experiență a ei a ajutat-o pe Jo să realizeze că are nevoie și de o schimbare a carierei. Astfel, Jo a devenit instructor de fitness și lucrează intens la sală pentru a se menține în formă.

Citește și: Kerry Katona, transformare uimitoare după ce a slăbit zeci de kilograme. Cum arată acum

Bruneta cu forme voluptoase și corp tonifiată se fotografiază acum în ipostaze sexy pentru fanii săi de pe Instagram.

“Mă simt și arăt extraordinar și sunt foarte fericită că arăt așa acum”, spune Jo, după lupta pe care a dus-o cu propriul ei corp.

Deși a ajuns să arate așa cum și-a dorit dintotdeauana, femeia este conștientă că trebuie să continue să aibă un stil de viață sănătos și să evite să mănânce porți mari de mâncare, așa cum obișnuia odată.

“Am încercat orice dietă, mă ajutau să slăbesc câteva kilograme și apoi puneam la loc dublu. Dar acum stomacul meu nu îmi va permite să mănânc o lasagna întreagă”, mărturisește Jo.

Ultimele știri