Antena Căutare

O tânără a renunțat la un aliment preferat de la micul dejun și a slăbit 80 de kilograme. Cum arată azi Casey Canaday

O tânără în vârstă de 25 de ani a trecut printr-o transformare uluitoare, după ce a decis să renunțe la un aliment. Aceasta a slăbit 80 de kilograme și arată într-o formă de zile mari, iar totul a pornit de la un gest cât se poate de mic.

Casey Canaday pe vremea cand avea peste 170 de kilograme, intr-o rochie bleu, la mare Galerie
Tânăra a trecut printr-o transformare uluitoare și totul a început cu renunțarea la un aliment preferat | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila transformare prin care a trecut Casey Canaday în vârstă de 25 de ani. Încă de când era doar un copil, aceasta s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus și acest lucru a transformat-o în ținta glumelor răutăcioase ale celor din jur. Nu puține au fost dățile când colegii de școală sua cunoscuții au jignit-o din cauză că este supraponderală. Suferind, tânăra din Iowa (Statele Unite ale Americii) și-a găsit consolarea în mâncare.

Totuși, la un moment dat, aceasta a renunțat la alimentul său preferat și practic, acesta a fost primul și cel mai important pas pe care l-a făcut ca să își schimbe viața și să se apuce de slăbit. Tânăra a „topit” 80 de kilograme și s-a transformat total.

O tânără a slăbit 80 de kilograme după ce a renunțat la un aliment preferat, consumat la micul dejun

Casey Canaday aeva doar 20 de ani atunci când a ajuns la incredibila greutate de 170 de kilograme. La 25 de ani, femeia a ajuns să consume fără excepție în jur de 3.000 de calorii pe zi, adică necesarul unui adult pentru o zi și jumătate. În mod inevitabil, acest lucru a dus la o greutate din ce în ce mai mare.

Citește și: O tânără anorexică a ajuns la 35 de kilograme, apoi s-a apucat de sală! Azi e de nerecunoscut

La micul dejun, profesoara obișnuia să consume gogoși, un aliment extrem de bogat în grăsimi și calorii. În plus, cantitatea mare de zahăr ingerată încă de la primele ore ale dimineții dădea o poftă și mai mare de mâncare, așa că mesele următoare erau cât se poate de copioase.Prea obosită ca să mai poată găti după ce termina orele de muncă de la școală, tânăra prefera adesea mâncărurile de tip fast food.

Într-o zi, atunci când a obosit urcând câteva scări, femeia a realizat că trebuie săn facă o schimbare în viața sa.

Primul și cel mai important pas a fost acela de-a renunța la un aliment preferat, dar extrem de nociv: gogoșile preferate. A fost prima dovadă de voință a tinerei. Apoi, rând pe rând, de pe lista sa zilnică au fost eliminate mai toate mâncărurile nesănătoase.

Citește și: Femeia care a mâncat doar salată, roșii și mere timp de doi ani. Cum arată după ce a învins anorexia | FOTO

A slăbit 27 de kilograme, după ce a eliminat carbohidrații din dietă. Apoi, cu ajutorul unei operații de micșorare a stomacului, aceasta a ajuns la un total de 80 de kilograme „topite”, arată cei de la DailyMail.co.uk.

Azi, blondinda arată într-o formă de zile mari și nu regretă faptul că a renunțat să mai facă din mâncare centrul universului său. Primul pas a fost să renunțe la un aliment preferat, cel care a făcut-o, de altfel, să se îngrașe extrem de mult: gogoșile. Apoi, încet și sigur, a venit și schimbarea și o dorință tot mai mare de-a trăi sănătos.

Un bărbat săpa în grădină atunci când a dat peste o cameră secretă în pământ. Ce a găsit... Un băiat săpa în grădină atunci când a descoperit o fosilă veche de 500 de milioane de ani. Cum arată aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x