Antena Căutare

O tânără și-a dat seama că iubitul o înșală doar privindu-i ochelarii. Imaginile sunt virale pe TokTok. Ce a descoperit

O femeie a descoperit că iubitul său o înșală doar privindu-i atent ochelarii. Angela i-a uimit pe mulți zu dezvăluirile sale.

imagine cu un barbat stand cu capul in maini
O femeie a dezvăluit cum a descoperit că este înșelată | sursa foto: Shutterstock

O tânără pe nume Angela a dezvăluit prin intermediul unui clip video publicat pe TikTok modul inedit prin care a descoperit că iubitul său o înșală. Femeia a ajuns la această concluzie doar privind atent ochelarii bărbatului.

O femeie a descoperit că iubitul o înșală după ce a privit atent ochelarii acestuia

O tânără pe nume Angela a dezvăluit prin intermediul unui clip video publicat pe TikTok în ce mod inedit și complet neașteptat a descoperit că bărbatul cu care avea o relație la momentul respectiv o minte și o înșală, totul după ce a privit ochelarii acestuia.

Omul a ales să plece undeva în natură pentru a-și pune în practică pasiunea pentru canoe. Văzând că nu e invitată, femeia s-a gândit că poate partenerul său dorește să facă aceste lucruri singur, pentru a se relaxa. La un moment dat, Angela a primit de la iubitul său un selfie în care acesta apare fericit în barcă. Totuși, când a privit mai atent respectivul selfie, în reflexia de la ochelari s-a putut vedea un detaliu complet neașteptat.

Citește și: Top 5 zodii care înșală cel mai des. Care sunt cei mai infideli nativi, potrivit horoscopului

Mai exact, ochelarii l-au dat de gol pe bărbatul infidel, căci în lentile se putea distinge cât se poate de clar silueta unei tinere, cu părul despletit, ce stă în același canoe cu bărbatul. Dornică să afle o explicație pentru cele întâmplate, Angela l-a confruntat pe partenerul său, dar acesta a blocat-o pentru a nu mai putea primi mesaje sau apeluri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Suparată, tânăra l-a confruntat în persoană și acesta a fost momentul în care bărbatul și-a recunoscut infidelitatea și relația dintre cei doi s-a termina, arată cei de la mirror.co.uk.

Citește și: Ce a descoperit o femeie care a privit camerele de supraveghere ale casei. Ce „secret” a aflat despre soțul său

Supărată și dornică să își spună povestea, Angela a publicat clipul video cu poza în care se văd ochelarii bărbatului pe TikTok și postarea a adunat mai bine de un milion și șapte sute de mii de vizualizări, devenind astfel viral.

Mii de persoane au reacționat și au lăsat comentarii și tânăra a explicat ulterior că a sperat ca mulți vor învăța din greșeala pe care ea a făcut-o: aceea de-a se încrede orbește în partenerul său de viață.

Ea are 22 ani, iar el are 54, dar diferența de vârstă dintre ei nu a contat, nici măcar când părinții s-au opus.Cum arat... Ce a putut face o cumnată ca să strice nunta unei mirese. Ce a făcut tânăra de 15 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x