Antena Căutare

Femeia care refuză cu vehemență să cumpere cadouri pentru copiii vitregi. Care e motivul și ce spune soțul despre atitudinea ei

O femeie a declanșat o dezbatere în mediul online după ce dezvăluit că a cumpărat pentru fiii ei, dar a refuzat să achiziționeze mici atenții pentru copiii vitregi.

femeie si barbat care stau pe canapea inconjurati de pungi de cadouri
O femeie a declanșat o dezbatere în mediul online după ce dezvăluit că a cumpărat pentru copiii ei, dar a refuzat să achiziționeze mici atenții pentru copiii vitregi | Antena 1

Tânăra, care este căsătorită cu soțul său de 15 ani, recunoaște că relația cu copiii lui din relația anterioară nu a fost întotdeauna cea mai bună. Ea crede că acest lucru se întâmplă din cauza mamei lor, care a încercat să-i întoarcă pe micuți împotriva părintelui lor, după ce a răspândit zvonuri că actuala soție ”l-ar fi sedus pe tatăl lor și a despărțit familia”.

În acest timp, mama biologică a copiilor a pierdut custodia și aceștia au ajuns să trăiască cu tatăl și noua lui parteneră, până o instanță le-a acordat custodia comună. Cu toate acestea, relația lor nu s-a îmbunătățit.

Citește și: Cel mai mic bebeluș prematur din lume s-a născut având 212 grame. A fost externat după 13 luni și medicii sunt uluiți

”Am devenit părinții a doi copii de când ne-am căsătorit. Băieții noștri. Fiii mei vitregi nu i-au acceptat niciodată ca frații lor. Când erau toți adolescenți, au decis să-și petreacă cea mai mare parte a timpului cu mama lor. A fost greu să văd cum au mers lucrurile, dar a trebuit să acceptăm.

Copiii mei vitregi au acum 23, 21 și 18, iar băieții mei 7 și 5 ani. Cel mai mic a absolvit liceul în această vară și atunci copiii și soțul meu au sărbătorit, dar eu nu am fost binevenită și nici băieții mei. Nu există loc în viața lor pentru noi și nu am fost bineveniți să luăm parte.”, a notat femeia în postarea ei de pe Reddit.

Cum a reacționat soțul său când a aflat că femeia nu le-a luat cadouri fiilor vitregi

Sătulă de indiferența copiilor vitregi, aceasta a decis să-i excludă din viața ei. Așa că, atunci când a făcut cumpărături și le-a luat mici atenții băieților ei, nu a făcut același gest și pentru copiii soțului.

”Într-o zi, cumnata mea a venit să împrumute o pereche de cercei și a găsit cadourile în timp ce mă ajuta să-i caut. Ea le-a spus părinților ei, adica socrii mei, iar ei trei m-au confruntat și mi-au spus că ar fi trebuit să cumpăr ceva și pentru copiii mei vitregi.

Citește și: Iepurele cu dungi ca de zebră care a uimit lumea științei. Noua specie descoperită de cercetători

Conform lor, deși lucrurile sunt rele acum, fac parte din viața lor de când erau tineri și nu ar trebui să renunț la relația noastră. Și dacă nu primesc nimic, este o certitudine că lucrurile nu se vor îmbunătăți niciodată.”, a mai adăugat ea.

Ea și-a încheiat postarea cu o rugăminte pentru utilizatori: voia să știe părerea lor despre această situație. În timp ce câțiva oameni au ținut partea cumnatei, majoritatea utilizatorilor au spus că are ”obligații zero” față de aceștia, conform Mirror.

Un glonț s-a înfipt în capul unui copil de 6 ani, dar acesta a supraviețuit în mod miraculos. Ce au descoperit medicii... Doi soți au cumpărat o casă fără să o verifice înainte și abia apoi au descoperit ce „secret” ascunde locuința. Peste ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x