Antena Căutare

Femeia care s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă. Ea susține că are și un copil cu soțul ei. Cum e posibil

O femeie care era deja singură de mai mulți ani a decis să se căsătorească cu o păpușă de cârpă. Meirivone i-a surprins pe toți cu alegerea ei.

colaj Meirivone Rocha Moraes Galerie
O femeie care era deja singură de mai mulți ani a decis să se căsătorească cu o păpușă de cârpă. Meirivone i-a surprins pe toți cu alegerea ei. | Profimedia

Meirivone Rocha Moraes susține că s-a îndrăgostit de o păpușă de cârpă pe nume Marcelo. Ea a crezut dintotdeauna că el e sufletul ei pereche. Este clar că aceasta nu e poveste de dragoste tradițională, ci una de-a dreptul specială.

Marcelo este o păpușă din cârpă pe care mama lui Meirivone i-a făcut fiicei sale care se plângea că e singură de 37 ani. Pentru a o ajuta să treacă peste singurătate, femeia s-a gândit să îi facă o păpușă care să îi țină de urât.

Femeia care s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă și spune că are un copil cu el

Într-un interviu pentru publicația NeedtoKnow, Meirivone din Brazilia a povestit cum a ajuns să se îndrăgostească de o păpușă de cârpă.

Citește și: Ea este femeia care își împarte soțul cu alte tinere. Una dintre ele urmează să aducă pe lume copilul partenerului

“Când mama l-a făcut pe Marcelo și mi l-a arătat prima oară, m-am îndrăgostit de el. Mi l-a făcut pentru că atunci când ieșeam în oraș nu găseam mereu partener de dans. Mă duceam la seri dansante și nu reușeam să găsesc mereu pe cineva. Apoi el a intrat în viața mea și totul a început să aibă sens”, spune tânăra.

La câteva luni după ce Meirivone a început această relație cu totul specială, ea susține că a rămas însărcinată cu păpușa ei de cârpă.

“Marcelo m-a lăsat însărcinată. El nu a avut grijă și nici nu a folosit prezervativ”, spune Meirivone.

Pentru că femeia nu își dorea să aibă un copil în afara căsniciei, ea și Marcelo au decis să se căsătorească. Cei doi au avut parte de o nuntă cu fast pe care Meirivone a organizat-o în cele mai mici detalii.

Meirivone și Marcelo au avut peste 250 invitați la nuntă car au sărbătorit iubirea alături de ei. După nuntă, cei doi proaspăt căsătoriți au petrecut o săptămână de miere în Rio de Janeiro, chiar înainte ca femeia să nască.

Pe 21 mai, Meirivone susține că a născut acasa și a mai povestit că a avut alături de ea două asistente care să se asigure că nașterea naturală decurge bine, potrivit The Sun.

“Marcelo are multe calități, dar cel mai mare defect al său este că e leneș. El nu muncește deloc”, spune Meirivone.

Ce a povestit despre "naștere"

Deși s-a îngrășat neașteptat de mult când era însărcinată, ea a spus că tot efortul a meritat atunci când s-a născut copilul ei. Cu toate acestea, mulți se întreabă cum e posibil ca o femeie să susțină că e însărcinată cu o păpușă de cârpă.

Citește și: Femeia care s-a căsătorit din greșeală cu un alt bărbat decât logodnicul ei. Cum și-a dat seama și ce s-a întâmplat cu iubitul ei

“L-am născut în 35 minute și a fost minunat”, spune femeia în vârstă de 37 ani.

Femeii I se pare neobișnuit faptul că lumea o critică pentru ce familie și-a ales să aibă

“Chiar mă enervează când lumea spune că familia mea e ireală. Sunt o femeie cu un caracter puternic. Mama și tata m-au învățat să fiu sinceră, să fiu o persoană bună și să nu profit de nimic și de nimeni”, spune Meirivone.

Ea a mai povestit că viața de familie cu soțul ei e minunată pentru că nu se ceartă niciodată cu el și o înțelege întotdeauna. Mai mult decât atât, el îi este mereu fidel.

Bărbatul care a vrut să se trasforme în “Barbie masculin”. Cu cine a ajuns să semene, de fapt... El are 83 ani, iar ea are 35 ani. Toți cred că sunt bunic și nepoată, dar ei se iubesc ca în filme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x