Căutare Live

Femeia căreia i s-a interzis să zboare fiindcă era îmbrăcată prea sexy. Cum arată și ce haine purta

Deniz Saypiar, culturist și influencer, a fost oprită din a se îmbarca la bordul unui avion al companiei America Arlines pentru că ar fi purtat pantaloni din denim ”prea scurți”, care ar fi deranjat vizual familiile care călătoreau cu respectiva aeronavă.

Deniz Saypiar, culturist și influencer, a fost oprită din a se îmbarca la bordul unui avion al companiei America Arlines pentru că ar fi purtat pantaloni din denim ”prea scurți

Shutterstock.com

Deniz Saypiar a fost oprită la poarta de îmbarcare sub pretextul că pantalonii săi din denim aveau o lungime foarte mică și că topul său era prea scurt. Ea a povestit întreaga întâmplare pe internet.

”Nu veți putea crede ce mi s-a întâmplat la aeroportul din Texas”, și-a început Deniz povestea pe rețelele sociale.

Tânăra a continuat prin a spune că s-a simțit insultată de personalul companiei aeriene, care i-a spus că este aproape ”goală” și a rugat-o să-și aleagă o ținută adecvată pentru următorul zbor, conform Independent.

”Chiar mi-au spus că nu mă lasă în avion pentru că ”ești goală și jignești alte familii”, a subliniat ea.

Cum era îmbrăcată Deniz Saypiar

Saypinar, care are 26 de ani, este culturist, antreprenor și influencer. Tânăra locuiește în Los Angeles, acolo unde își continuă cariera de culturist începută în Turcia.

Și chiar a avut succes. Deniz este primul cetățean din afara SUA care a câștigat competiția US National Bikini Fitness Competition în 2021.

Pe Instagram, Deniz a spus că s-a mutat în America pentru a ”experimenta libertatea”, dar a fost șocată de comportamentul ”ridicol” al personalului American Airlines.

Citește și: O femeie a născut un bebeluș de 5 kilograme. Care a fost reacția soțului ei când a văzut copilul

”Nu sunt goală. Sunt sportivă, iar acum trebuie să aștept aici până dimineață. Îmi place să port haine feminine care îmi pun în valoare feminitatea, dar nu mă îmbrac niciodată într-un mod care să-i jignească pe alții. Sunt suficient de matură și civilizată pentru a ști ce pot și ce nu pot purta.”, a explicat ea.

Ea a adăugat că nu merita să fie tratată ca ”cea mai rea persoană din lume pentru că purta pantaloni scurți din denim”: ”Ce ne separă de animale dacă oamenii nu își pot controla nici măcar impulsurile primitive?”.

Reacția companiei după postarea influencerului

”Pe data de 8 iulie, American Airlines a refuzat îmbarcarea unui client care călătorea pe ruta Dallas-Fort Worth- Miami. După cum menționează condițiile de transport, toți clienții trebuie să se îmbrace corespunzător, iar îmbrăcămintea ofensatoare nu este permisă la bordul zborurilor noastre”, se arată în comunicatul companiei.

Citește și: O femeie a ajuns de urgență la spital, având nevoie de o operație de apendicită, dar a devenit mamă. Ce au descoperit medicii

Purtătorul de cuvânt al America Airlines a adăugat: ”Clientul a fost informat despre politica noastră și a fost reînregistrat într-un zbor ulterior”.

Iluzie optică pentru cei cu privire ageră! Găsești leopardul din această fotografie?... O femeie a născut un bebeluș de 5 kilograme. Care a fost reacția soțului ei când a văzut copilul...
10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui
Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmis astrele, poți afla 10 semne că te...
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022. Scorpionii se simt trădați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu multe...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x