Antena Căutare

O femeie a ajuns de urgență la spital, având nevoie de o operație de apendicită, dar a devenit mamă. Ce au descoperit medicii

Janice Kerwick, o femeie în vârstă de 43 de ani, a ajuns de urgență la spital, având nevoie disperată de o operație de apendicită, potrivit durerilor groaznice pe care le avea. Medicii au descoperit, însă, altceva.

janice kerwick cu o bluza neagra, tinand in brate cainele ei si pe perete scrie happy birthday Galerie
Lui Janice nici măcăr nu-I trecea prin cap că simptomele pe care le are ar putea fi cele ale unui travaliu. | Profimedia

Janice se plângea de dureri cumplite de burtă, în special în zona în care se află apendicele și a presupus că e cazul să meargă la spital de vreme ce starea ei continua să se agraveze.

Lui Janice nici măcăr nu-I trecea prin cap că simptomele pe care le are ar putea fi cele ale unui travaliu. Femeia a mărturisit mai târziu că ea și partenerul ei încercaseră să devină părinți timp de 10 ani și renunțase la ideea că va fi vreodată mamă.

Se pare că soarta i-a surâs și că, în loc să fie în stare gravă din cauza inflamării apendicelui, Janice era în travaliu și urma să nască.

Ea și Daniel, soțul ei în vârstă de 39 de ani, s-au străduit timp de 10, urmând mai multe tratamente, și nu reușiseră să devină părinți. Astfel, Janice ajunsese să creadă că e infertilă.

Cum a început totul pentru Janice, care nu a bănuit că e însărcinată

Timp de luni, până să ajungă la spital, Janice a tot avut dureri abdominale și a decis să-ți facă trei teste de sarcină, timp în care toate trei au ieșit negative.

Citește și: Doctorii i-au zis că nu va trăi peste vârsta de 30 de ani. Cum arată și ce face acum, după ce a slăbit zeci de kg

Pe măsură ce durerea ei se intensifica, Janice a tot încercat să-și pună singură un diagnostic, amânând astfel vizita la medic. Atunci când a observant că durerile continuă și ea scăzuse deja foarte mult în greutate, femeia din Londra a decis să meargă la spital.

Cu toate acestea, chiar înainte de urca pe masa de operație, medicii au rugat-o să facă un alt test de sarcină și așa a ieșit la iveală faptul că Janice era însărcinată în 8 luni.

Câteva ore mai târziu, micușa Arabella s-a născut, fiind sănătoasă și vioaie, devenind mica minune a familiei Kerwick.

După nașterea fetiței sale, Janice a declarat:

“Am ajuns să trec de la a crede că sunt infertilă și am apendicită la a primi vestea că sunt în travaliu și voi naște o fetiță”, mărturisea femeia, vizibil emoționată, potrivit The Sun.

Ce a declarat Janice, după ce a născut

“Amândoi eram în stare de șoc. Nu am crezut că se întâmplă până când am putut să o țin pe Arabella în brațe. Știu că sună deplasat, dar chiar nu știam că sunt însărcinată”, a povestit Janice după ce a trecut prin cele mai dificile emoții din viața ei.

Femeia nu avea niciun motiv să creadă că e însărcinată pentru că slăbise enorm, în loc să se îngrașe, nu a simțit bebelușul mișcându-se și avusese deja trei teste de sarcină negative. De asemenea, știind că soțul ei Daniel are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, Janice credea că problema e la ea, după ce fusese diagnosticată în tinerețe cu sindromul ovarelor polichistice.

Citește și: O tânără a slăbit 63 de kilograme, dar apoi medicii i-au dat o veste neașteptată. Ce a aflat Kimberley Tripp

“Chiar ne cumpărasem și un câine, crezând că nu vom putea vreodată să avem copii. Nu a fost o experiență obișnuită de femeie însărcinată”, a mai adăugat Janice.

După ce a simțit durerile cumplite, pe 21 iunie anul acesta, Janice a povestit că se simțea terifiată pentru că nu știa ce i se întâmplă.

Mare i-a fost mirarea când a realizat că pleacă din spital cu un nou membru al familiei, micuța Arabella, o fetiță simpatică.

Doctorii i-au zis că nu va trăi peste vârsta de 30 de ani. Cum arată și ce face acum, după ce a slăbit zeci de kg... Iluzie optică pentru cei cu privire ageră! Găsești leopardul din această fotografie?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x