Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Ce dramă cumplită a trăit femeia cu cele mai lungi unghii din lume. „Am fost aruncată din mașină, pe asfalt. Când am deschis ochii, am început să plâng” – FOTO

Femeia cu cele mai lungi unghii din lume, Lee Redmond, a suferit un accident teribil, ce i-a furat unul dintre cele două locuri pe care le deținea în Cartea Recordurilor.

Lee Redmond, femeia cu cele mai lungi unghii din lume a suferit un accident teribil

profimediaimages.ro

Lee Redmond a povestit că a fost victima unui accident, în 2009. SUV-ul în care se afla s-a izbit în alte trei mașini, iar ea a fost aruncată, pe asflat.

„Când am deschis ochii, primul lucru pe care l-am văzut a fost o unghie de-ale mele. Am început să plâng”, a spus femeia, care și-a adunat toate unghiile și le-a pus într-un sac, ca să le aibă amintire.

Lee Redmond, din Salt Lake City, Statele Unite ale Americii, și-a pierdut, astfel, locul în Cartea Recordurilor ca „femeia cu cele mai lungi unghi, în prezent”. Locul este ocupat acum de Ayanna Williams.

Totuși, Lee Redmond încă deține recordul ca „femeia cu cele mai lungi unghii, din toate timpurile”.

Cum a ajuns Lee Redmond să intre în Cartea Recordurilor ca „femeia cu cele mai lungi unghii din lume”

Lee Redmond, acum în vârstă de 79 de ani, născută la 2 februarie 1941, în Salt Lake City, nu și-a mai tăiat unghiile din anul 1979, adică de la vârsta de 38 de ani. Cea mai mare lungime totală la care au ajuns unghiile ei, de la ambele mâini, a fost de 8,65 metri.

„A fost inițial o simplă provocare pentru mine – să văd cât de mult ar putea crește, înainte de a începe să își piardă forma. Apoi, mi-am tot fixat date după date la care să îmi tai unghiile, dar pur și simplu nu am putut să o fac. Este ciudat cum ajung să devină parte din tine.

Cred că unghiile mele m-au definit, pentru multe persoane, care m-au văzut doar doamna cu unghiile lungi. A trebuit să le explic că eu însemn mai mult decât atât”, a spus ea.

Un român este cel mai bătrân bărbat din lume! Cine este Dumitru Comănescu. Care sunt secretele longevității lui. „Am ascultat cum toată lumea cânta imnul, de Marea Unire” – FOTO

Astfel, din 1979, Lee Redmond și-a îngrijit unghiile scufundându-le într-un bol cu ulei de măsline cald, în fiecare zi, și folosind sticlă după sticlă de lac de unghii.

Cum a putut trăi Lee Redmond cu unghiile atât de lungi

Lee Redmond a recunoscut că unghiile ei lungi i-au adus și unele dificultăți. Una dintre acestea a fost, pentru ea, imposibilitatea de a folosi toaleta dintr-un avion – motiv pentru care a renunțat să mai mănânce sau să mai consume lichide, cu 24 de ore înainte de fiecare zbor lung.

Totuși, după cum a spus ea, a reușit să aibă grijă de nepoții ei, să spele și să scrie, folosind creioane lungi pentru a tasta.

La întrebarea pe care a primit-o cel mai des de la oameni, de-a lungul timpului – cum a putut merge la toaletă, în general? – femeia a răspuns, simplu: „Cu grijă”.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro