Antena Căutare

Femeia de 22 ani care arată ca o fetiță de 8 ani. Boala rară de care suferă tânăra i-a uimit pe medici

Shauna Rae arată ca o fetiță de 8 ani, dar de fapt are 22 ani. Tânăra suferă de o boală rară și a decis să își documenteze viața într-o mini-serie numită I Am Shauna Rae pe postul TLC.

fetita blonda intr-o bluza alba cu dungi Galerie
Shauna Rae arată ca o fetiță de 8 ani, dar de fapt are 22 ani. Tânăra suferă de o boală rară și a decis să își documenteze viața într-o mini-serie numită I Am Shauna Rae pe postul TLC. | Shutterstock

Femeia în vârstă de 22 ani nu a mai crescut în înălțime și nici nu are trăsăturile unei femei, rămând la caracteristicile fizice ale unei fetițe de 8 ani. Tânăra care le amintește tuturor de povestea lui Benjamin Button suferă de o boală rară.

La vârsta de 6 luni, medicii au descoperit că are o tumoră pe creier și au decis să o supună unui tratament cu chimioterapie pentru a opri evoluția boli.

Tânăra de 22 ani are o înălțime de 1, 16 cm, înălțimea medie pentru un copil de 8 ani, și peste tot pe unde merge lumea crede că e doar o fetiță.

Citește și: Cele mai bune alimente pentru stimularea funcțiilor creierului. Care sunt recomandările nutriționiștilor

Shauna se declară “blocată” în corpul unei fetițe de 8 ani

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Dacă te uiți la mine, crezi că sunt o fetiță normal, făcând lucruri normale de fetițe, cu familia mea amuzantă și nebună”, spune Shauna în trailerul pentru serialul ei care va debuta pe 11 ianuarie.

Citește și: O femeie e mereu confundată cu fiica ei. Câți ani are și care e secretul tinereții sale

În noul documentar, Shauna vrea să le arate tuturor efortul imens pe care îl depune pentru a fi tratată ca un femeie normală într-o societate care nu știe nimic despre boala ei. O variantă HIV mai virulentă a fost descoperită în Europa.

“Adevărul e că nu sunt o fetiță. Sunt o femeie de 22 ani blocată în corpul unei fetițe de 8 ani. (…) Glanda mea pituitară, cea care se ocupă cu secrețiile de hormoni ale tuturor glandelor din corp, a rămas adormită din cauza chimioterapiei și nu a mai evoluat deloc. Doctorii mi-au spus că trupul meu s-a oprit din creștere”, a povestit Shauna.

În noul documentar, Shauna apare încercând să facă activități normale pentru o femeie de 22 ani, cum ar fi să își facă un tatuaj, să meargă în baruri, să își găsească un loc de muncă și să meargă la sală, potrivit Daily Mail.

Ce spune mama femeii despre afecțiunea fiicei sale

Mama lui Shauna, după ce a văzut prin ce dramă trece fiica ei care s-a oprit din crescut, a spus că se simte vinovată că ea trebuie să trăiască cu această boală pentru tot restul vieții sale.

Practice, Shauna se poate bucura de unul dintre lucrurile pe care toți ni le dorim, și anume faptul că nu poate îmbătrâni.

Citește și: Femeia care nu primise nicio șansă să devină mamă a născut după ce 22 medici au ajutat-o. Cum arată bebelușul-minune

“Sunt singură. Nu sunt într-o relație pentru că se pare că atrag numai băieți ciudați. Îmi e teamă să ies la întâlniri, dar încerc să îmi găsesc jumătatea pentru a fi fericită”, spune Shauna.

Din cauza faptului că arată ca un copil și nimeni nu o crede că are 22 ani, părinții fetei sunt poate protectivi cu ea, iar Shauna spune adesea că ei exagerează

“Am nevoie de mai multă independență din partea familiei mele pentru că nu pot să merg nicăieri fără să le răspund mai întâi lor la întrebări”, a spus Shauna.

“Sunt încrezătoare că anul acesta va fi anul meu în care voi străluci”, a mai adăugat Shauna.

Chiar dacă duce o viață dificilă și e respinsă de majoritatea bărbaților pe care îi întâlnește pentru că toți cred că e o copilă, Shauna încearcă să se bucure pe cât posibil de viață, având alături familia și grupul ei de prieteni.

O femeie e mereu confundată cu fiica ei. Câți ani are și care e secretul tinereții sale... O femeie a vrut să gătească un pește, așa că i-a tăiat capul și l-a curățat. Ceea ce a urmat a speriat-o. Ce a filmat cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x