Antena Căutare

Femeia în vârstă de 100 ani care și-a întâlnit prima stră-stră-nepoată. E prima fetiță născută în familie în ultimii 75 ani

Gwen Smith a devenit stră-stră-bunică la vârsta de 100 ani, când și-a întâlnit prima stră-stră-nepoată, prima fetiță născută în familia lor în ultimii 75 ani.

Gwen Smith, o femeie în vârstă de 100 de ani, și-a cunoscut prima stră-stră-nepoată, pe micuța Maeva. Părinții micuței a pus la care această întâlnire dintre generații la azilul Dene din Kent, unde se afla Gwen.

Profimedia

Gwen Smith, o femeie în vârstă de 100 de ani, și-a cunoscut prima stră-stră-nepoată, pe micuța Maeva. Părinții micuței a pus la care această întâlnire dintre generații la azilul Dene din Kent, unde se afla Gwen.

Gwen Smith a fost fotografiată de rudele ei cum își ține în brațe stră-stră-nepoata, micuța Maeva care este prima fetiță născută în familia lor în ultimii 75 ani. Întreaga familie Smith, chiar cinci generații, a fost alături de Gwen atunci când ea și-a ținut pentru prima dată în brațe stră-stră-nepoata.

Gwen Smith va împlini în curând 101 ani

Întâlnirea emoționantă dintre Gwen și Maeva s-a întâmplat pe 21 decembrie 2021, chiar înainte de Crăciun.

Citește și: Anna Shepard, femeia care a început să albească de la vârsta de 13 ani. Cum arată acum

“Chiar dacă a trebuit să fie respectate regulile cu strictețe în azil, Chris, managerul, ne-a permis această vizită pentru care suntem extrem de recunoscători cu toții”, au spus rudele lui Gwen.

Femeia, care va împlini 101 ani luna viitoare, are deja 5 nepoți, 8 stră-nepoți și 6 stră-nepoți vitregi. Gwen a fost extrem de încântată să întâlnească noua membră a familiei, pe micuța Maeva, potrivit Daily Mail.

Din nefericire, din cauza vârstei, Gwen Smith suferă de cataractă, afecțiune care o face să nu mai vadă foarte bine. Cu toate astea, ea a fost extrem de fericită să își întâlnească stră-stră-nepoata și să o țină în brațe.

Povestea de dragoste pe care a trăit-o Gwen Smith

Gwen Smith s-a născut pe 28 februarie 1921 și a fost dansatoare în tinerețe, dansând la numeroase evenimente în weekend-uri și seara, iar pe timpul zilei lucra ca vânzătoare la magazinul de semințe al tatălui ei.

Citește și: O femeie de 42 de ani a decis să mai facă doi copii, după ce fiica ei a ales să nu facă! Motivul e uluitor

Femeia l-a întâlnit pe cel care i-a devenit soț, pe Ron, la vârsta de 16 ani. El era electrician. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere și s-au căsătorit imediat. Din nefericire, Ron a plecat ca militar în cel de-Al Doilea Război Mondial și cei doi au stat separați pentru mult timp.

În 1940, după război, cei doi s-au căsătorit după ce Ron a primit o permisie de doar 8 ore în care a venit acasă la iubita lui și au oficiat relația. Ron s-a întors pe front și s-a reunit apoi cu Gwen abia după 5 ani.

Apoi cei doi au fost de nedespărțit, petrecând împreună mulți ani fericiți, în care au călătorit și au devenit părinții a două fete, Gloria și Sandra.

Anna Shepard, femeia care a început să albească de la vârsta de 13 ani. Cum arată acum... Iluzie optică virală. Crezi că găsești leopardul din imagine? Unde se ascunde felina...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Parteneri
Tartă cu zmeură și cremă de mascarpone. Prăjitură gustoasă, aromată și colorată
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x