Căutare Live

Femeia s-a apropiat de cușca unui urangutan de la grădina zoologică, dar animalul a avut o reacție de milioane când i-a văzut plasturele de pe mână!

O femeie venită la o grădină zoologică a trăit ceva cu adevărat spectaculos atunci când s-a apropiat de cușca unui urangutan.

O femeie venită la o grădină zoologică a trăit ceva cu adevărat spectaculos atunci când s-a apropiat de cușca unui urangutan.

Darci Miller venise cu logodnicul său, Jason Costello, să viziteze grădina zoologică dni Indianapolis. Totul a decurs firesc, până ce tânăra s-a apropiat de cușca unui urangutan.

Animalul pe nume Rocky a observat imediat că tânăra are bandaje pe umăr și pe gât și, extrem de curios din fire, a început să o studieze atent.

Ba chiar i-a făcut semn să îi arate ce e sub bandaj. Și când i-a văzut urmele de arsuri, urangutanul a privit atent, ca și când i-ar fi părut rău să vadă rănile.

Acesta este viralul momentului! Milioane de oameni au urmărit fascinați ce animal traversează un râu!

Un martor a filmat întregul incident, iar clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea.

Cele mai tari imagini cu sarcina unei femei. Bebe se ridică în picioare, "centrează și dă cu capul". Sigur va ... Imagine înfricoșătoare într-un cimitir! Camerele de supraveghere au surprins momentul în care o fantomă își face apariți...
Ultimele știri