Antena Căutare

Femeia s-a căsătorit, dar la scurt timp a hotărât să își lase barbă și soțul a părăsit-o. Cum arăta înainte de schimbarea radicală

Deși a trecut printr-o perioadă grea din cauza creșterii excesive a părului facial, femeia acum își îmbrățișează aspectul fizic și este împăcată cu fizicul ei. Transformarea acesteia a fost uluitoare, într-un timp extrem de scurt.

colaj foto Mandeep Kaur femeie cu barba Galerie
Mandeep Kaur a fost părăsită de soț, după ce și-a lăsat barbă să crească | Profimedia

O femeie, în vârstă de 34 de ani, a fost părăsită de soțul ei după ce a ales să își îmbrățișeze înfățișarea naturală și și-a lăsat barba să crească. În ciuda reacției vehemente a bărbatului, aceasta susține că acum se simte cu adevărat împlinită și refuză să își radă barba, transmite DailyMail.com.

Mandeep Kaur a fost părăsită de soț, după ce și-a lăsat barbă. Cum arăta femeia înainte de schimbarea majoră de look

Mandeep Kaur din Punjab, India, și fostul ei soț s-au căsătorit în 2012 și credea că și-a găsit cu adevărat marea dragoste. Cu toate acestea, la câțiva ani de la fericitul moment, când aspectul tinerei a început să se schimbe, el nu a putut accepta și a părăsit-o.

După ce a fost abandonată din cauza look-ul său natural, Mandeep a intrat într-o depresie adâncă, dar femeia a apelat la ajutor specializat și în final, a ajuns rapid să-și accepte părul facial.

De atuci, aceasta a făcut și mai multe schimbări în viața ei. Acum, Mandeep s-a îndreptat că munca agricolă și lucrează pâmântul cot la cot cu frații ei.

Citește și: Ea este femeia care se simte atât de bine în pielea sa încât refuză să se mai ”bărbierească”. De ce îi crește păr pe față

Tânăra s-a îndreptat și mai mult către spiritualitate și datorită credinței ei, a învățat să-și accepte părul facial, în ciuda faptului că asta l-a alungat pe fostul ei soț. Ea susține că ani de zile a suferit din cauza înfățișării sale - dar acum a ajuns să își vadă barba și mustața doar ca o altă parte a sa.

Debordând de încredere în sine, Mandeep refuză acum să își mai îndepărteze părul facial și a adăugat, la noul său look, un turban pe care îl poartă în permanență.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit sursei menționate anterior, femeile cărora le cresc cantitati excesive de păr pe anumite zone ale corpului, cum ar fi fața, pieptul și spatele este afectiune specifică bărbaților, dar care se manifestă și în rândul femeilor și se numește hirsutism.

Specialiștii îi sfătuiesc pe cei care observă aceste creșteri nefirești să apeleze la un medic în cazul în care în spatele problemei se află o altă afecțiune. Cea mai frecventă cauză din spatele creșterii atipice a părului este sindromul ovarului polichistic.

De asemmenea, alte afecțiuni hormonale, cum ar fi sindromul Cushing și acromegalia, pot fi de vină.

Citește și: Oamenii râd de Peekaboo Pumpkin pentru că are barbă, însă rămân uimiți când află cum își fructifică ”defectul”

Cine este Nadin Gherman, ciobanul care a dat peste cap TikTok-ul și a ajuns numărul 1. Platforma i-a închis contul... „Bărbatul cu coarne”, considerat cel mai bătrân om din lume, a murit la vârsta de 140 de ani. Care e motivul pentru care...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x