Antena Căutare

Oamenii râd de Peekaboo Pumpkin pentru că are barbă, însă rămân uimiți când află cum își fructifică ”defectul”

Peekaboo Pumpkin este faimoasă pe TikTok, acolo unde are o comunitate foarte mare. Femeia și-a câștigat celebritatea pe rețeaua de socializare grație aspectului săi inedit, de care multă vreme a fost complexată.

colaj de imagini cu peekaboo pumpkin femeia cu barba Galerie
Peekaboo Pumpkin este faimoasă pe TikTok, acolo unde are o comunitate foarte mare. Femeia și-a câștigat celebritatea pe rețeaua de socializare grație aspectului săi inedit, de care multă vreme a fost complexată | Captura TikTok

Peekaboo Pumpkin este mândră de faptul că este o doamnă cu barbă și nu o ascunde. Cu peste 92.000 de urmăritori pe TikTok, femeia în vârstă de 37 de ani le spune urmăritorilor săi că vinde poze cu ea și cu barba pe OnlyFans.

Nu numai asta, dar serviciul de abonament pentru platforma de creatori permite, de asemenea, membrilor plătitori să se bucure de conținut video în care ea își mângâie barba. Mii de euro îi intră în conturi pentru activitatea de pe site.

Citește și: Femeia cu arsuri pe 75% din suprafața corpului e acum vindecată. "A trebuit să învăț să vorbesc și să merg din nou". Cum arată

Femeia își promovează contul de Only Fans pe Tiktok. Nu primește mereu cele mai plăcute comentarii, însă ea susține că se acceptă, iubește și că e plăcută de bărbați deoarece este diferită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De ce îi crește păr pe fața lui Peekaboo Pumpkin

Peekaboo Pumpkin a dezvăluit că părul facial crește pentru că suferă de sindromul ovarului polichistic. Această afecțiune determină formarea unei cantități anormale de testosteron în organism, lucru care duce la creșterea anormală a părului facial.

Mult timo, Peekabo a avut o stimă de sine scăzută și își ura părul facial, dar a învățat să se iubească pe sine.

Citește și: O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat

Acum chiar profită de pe urma acestui ”defect”, așa cum îl văd mulți, și câștigă o mulțime de bani lunar. „Ceea ce te face diferit te face frumoasă”, scrie pe tricoul pe care obișnuiește să-l poarte des.

Evident, sunt multe persoane care o consideră respingătoare și îi spun să-și taie barba. Din fericire, în viața reală oamenii sunt mult mai blânzi cu ea. Tânăra a povestit că locul ei de muncă este unul „profi” și nimeni nu vorbește despre părul ei facial.

Ea a împărtășit: „Oamenii sunt întotdeauna respectuoși, chiar și atunci când am fost la interviuri, nimeni nu a menționat ceva de părul meu facial, iar respectul nu a fost niciodată o problemă”, conform Green Lemon.

O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat... Femeia cu arsuri pe 75% din suprafața corpului e acum vindecată. "A trebuit să învăț să vorbesc și să merg din nou&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x