Căutare Live

Fenomenal. Urmele filmate pe Lună care dezvăluie MARELE SECRET! Imaginile CARE DOVEDESC TOTUL!

Dacă până acum aveai dubii că Neil Armstrong n-a ajuns niciodată pe Lună și că totul a fost o conspirație a NASA, aruncă un ochi pe aceste imagini.

Dacă până acum aveai dubii că Neil Armstrong n-a ajuns niciodată pe Lună și că totul a fost o conspirație a NASA, aruncă un ochi pe aceste imagini.

De ceva timp încoace se vorbește despre călătoriile pe Lună și chiar de crearea unui habitat gonflabil, în care astronauții să fie în siguranță în timpul expedițiilor. State ca China, Rusia și în special Statele Unite ale Americii se bat în idei și tehnologii care să facă posibile aceste expediții lunare. Ceea ce e puțin ciudat, având în vedere că omul a pășit pe Lună în urmă cu aproximativ 50 de ani, iar aceste fotografii dovedesc acest lucru.

Primul pas pe Lună a fost făcut de Neil Armstrong 1969, însă și atunci, ca acum, au existat destui cârcotași care să declare că totul a fost o conspirație a NASA. Lucrurile au devenit și mai tensionate după ce Buzz Aldrin i-a urmat lui Armstrong. De atunci este perpetuată această teorie a conspiraţiei. Ca toate semnele de întrebare să dispară din mintea oamenilor ”necredincioși”, există o serie cu fotografii de colecție din misiunile Apollo care îți arată realitatea. Ba chiar la rezoluție excelentă.

Vezi imaginile AICI.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri