Căutare Live

Fenomenal. Urmele filmate pe Lună care dezvăluie MARELE SECRET! Imaginile CARE DOVEDESC TOTUL!

Dacă până acum aveai dubii că Neil Armstrong n-a ajuns niciodată pe Lună și că totul a fost o conspirație a NASA, aruncă un ochi pe aceste imagini.

Dacă până acum aveai dubii că Neil Armstrong n-a ajuns niciodată pe Lună și că totul a fost o conspirație a NASA, aruncă un ochi pe aceste imagini.

De ceva timp încoace se vorbește despre călătoriile pe Lună și chiar de crearea unui habitat gonflabil, în care astronauții să fie în siguranță în timpul expedițiilor. State ca China, Rusia și în special Statele Unite ale Americii se bat în idei și tehnologii care să facă posibile aceste expediții lunare. Ceea ce e puțin ciudat, având în vedere că omul a pășit pe Lună în urmă cu aproximativ 50 de ani, iar aceste fotografii dovedesc acest lucru.

Primul pas pe Lună a fost făcut de Neil Armstrong 1969, însă și atunci, ca acum, au existat destui cârcotași care să declare că totul a fost o conspirație a NASA. Lucrurile au devenit și mai tensionate după ce Buzz Aldrin i-a urmat lui Armstrong. De atunci este perpetuată această teorie a conspiraţiei. Ca toate semnele de întrebare să dispară din mintea oamenilor ”necredincioși”, există o serie cu fotografii de colecție din misiunile Apollo care îți arată realitatea. Ba chiar la rezoluție excelentă.

Vezi imaginile AICI.

Ai văzut semnul acesta pe multe produse, dar te-ai întrebat vreodată ce înseamnă? Te poate feri de multe probleme!... De ce îți alegi iubiții GREȘIT, în funcție de zodie! Eve din Berbec, voi nu vă gândiți înainte să sărutați pe cineva sau...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri