Antena Căutare

"Fetele lui Mazare", chemate la Parchet pentru votul in bikini

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, incadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, ca fetele pe care le-a adus la urne la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu au fost chemate la Parchet si sunt anchetate pentru faptul ca au participat la procesul de vot.

"Le ancheteaza de ce au votat, daca va imaginati asa ceva. Exista o plangere facuta de PDL, organizatia locala din Constanta , la adresa mea, care are doua capete de acuzare. Primul, ca eu le-am determinat sa voteze, ca eu le-am instigat, de parca nu asta este rolul meu de om politic, sa indemn lumea la vot. Doi, in plangere scrie ca le-as fi oferit o noapte de cazare acelor fete ca sa voteze. Ei bine, la inceput m-a umflat rasul cand am aflat ca exista o plangere penala pentru asa ceva. 10 fete au fost audiate astazi, dar mai au (procurorii) de anchetat si maine", a declarat Radu Mazare.

Una dintre cele mai inalte cascade din lume, trambulina pentru un belgian! Imagini spectaculoase!... Animatoarele din cluburi, multumite ca se distreaza si fac bani in acelasi timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x