Antena Căutare

Fetelor, cum să ratăm așa ceva! Singurul concurent român de la Campionatul European de Fitness s-a întors în ţară cu medalia de aur

Un tânăr din Arad s-a apucat de sport din dorinţa de a arăta bine, cum până la urmă facem toţi. Numai că el s-a ţinut de antrenamente, iar pasiunea a dat naştere unui vis. Acela de a fi campion.

Un tânăr din Arad s-a apucat de sport din dorinţa de a arăta bine, cum până la urmă facem toţi. Numai că el s-a ţinut de antrenamente, iar pasiunea a dat naştere unui vis. Acela de a fi campion.

Iar acum visul său e realitate. Singurul concurent român de la campionatul european de fitness de la Budapesta s-a întors în ţară cu medalia de aur. Emoţie şi provocare! Asta a simţit Daniel Selegean când a fost de evaluat de juraţi severi, la Campionatul European de Fitness. A ajuns în competiţie dintr-o ambiţie.

Daniel Selegean: ”Pe mine m-a scos în evidenţă abdomenul şi talia subţire şi spatele lat”

Daniel s-a pregătit aproape două luni pentru campionatul de la Budapesta, timp în care a reuşit să slăbească 11 kilograme. Cu o alimentaţie strictă şi multe ore de exerciţii în sală, în fiecare zi. Aşa a ajuns să ţină piept sportivilor pe care îi avea ca model.

”Să te duci acolo, să zici că, uite, asta am acum, cu asta vreau să vă impresionez. Pe mine m-a scos în evidenţă abdomenul şi talia subţire şi spatele lat. Şi atitudinea pe scenă, degajată”, a spus Daniel Selegean, campion european fitness.

Românul a trecut prin mai multe probe. La final a fost declarat câştigător

„Mai erau trei. Atunci am ştiut că am luat podiumul. Şi tot timpul îmi puneam mâna aşa, la faţă, şi mă rugam. Doamne, ajută-mă să fiu eu locul I”, a povestit campionul.

Acum, Daniel deja se antrenează pentru pasul cel mare. Vrea să se înscrie la concursul mondial de fitness care va avea loc în Thailanda, în luna decembrie.

Horoscopul zilei, 12 iunie 2016. Dragostea plutește în aer pentru nativii vărsător... A pus pliculeţe de ceai sub scaunul de la maşină. Rezultatul e uimitor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x