Antena Căutare

"Fifty Shades of Grey", cea mai populara carte printre prizonierii de la Guantanamo Bay

Sunt barbati periculosi, fosti detinuti CIA, iar acum prizonieri la Guantanamo Bay. Te-ai astepta ca in timpul liber sa citeasca carti despre arta razboiului, sa tina jurnale sau sa se gandeasca la cei dragi. In schimb, majoritatea au o singura dorinta: sa citeasca “Fifty Shades of Grey”!

Cartea erotica “Cincizeci de umbre ale lui Grey” cu titlul original “Fifty Shades of Grey” este cea mai ceruta la Guantanamo Bay. Prizonieri importanti din Camp 7, acuzati de pregatirea atacului terorist din 11 septembrie, prefera sa citeasca romanul erotic mai mult decat Coranul, spune congresmanul Jim Moran, care a vizitat inchisoarea recent: “Cartea este ceruta mai mult decat Coranul. Au citit intreaga serie in enngleza. Banuiesc ca nu au ce face, nu au oricum unde sa se duca, asa ca de ce nu?!”.

Detinutii au acces la o librarie variata cu romane, reviste si DVD-uri. Conform Reuters, prizonierii pot sa aleaga intre carti sfinte, nuvele Star Trek, carti de Agatha Christie si “The Hunger Games” (carte si film), printre altele.

Pana acum, bibliotecarii de la Guantanamo spuneau ca evalueaza atent materialele aduse aici pentru continut sexual si ca acopera imaginile cu femei goale din reviste. “Fifty Shades of Grey” pare sa fie exceptia. Prima carte din serie exploreaza relatia surprinzatoare dintre un om de afaceri pasionat de BDSM (bondage sadomasochism) si o tanara neexperimentata. Cartile contin scene erotice explicite.

Indragostita de nunti! A participat la 75 de cununii religioase, iar la 12 dintre ele a fost domnisoara de onoare... O vioara Stradivarius, de 1,4 milioane de euro, a fost recuperata intacta dupa trei ani de la furt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x