Antena Căutare

Fiica celui mai bogat sultan din lume se marita. Vezi ce nunta de poveste i se pregateste!

Cel mai bogat sultan din lume isi marita una dintre cele sapte fiice. Tanara se va casatori cu alesul inimii intr-un palat cu 1.700 de camere in care aurul este etalat la tot pasul, iar candelabrele iti iau ochii. Nunta va avea loc duminica, iar pregatirile au inceput deja.

Nunta fiicei Sultanului din Brunei va fi, cu siguranta, una opulenta, pentru care nu se face rabat de la nimic. Evenimentul va avea loc intr-un palat desprins parca din basme. Toate cele 1.700 de camere sunt acoperite cu aur si lucruri care mai de care mai scumpe. Ceremoniile de casatorie au inceput de cateva zile, iar joi seara a avut loc unul dintre cele mai spectaculoase momente: prezentarea miresei si a mirelui.

Printesa Hajah, fiica sultanului are 32 de ani si se casatoreste cu un functionar al statului, in varsta de 29 de ani. Petrecerea de nunta va fi oferita de sultan, unul dintre cei mai bogati oameni din lume. El este prim-ministru al sultanatului care a fost guvernat timp de 600 de ani de aceeasi familie regala. Are 12 copii, sapte fiice si cinci baieti, din cele trei casatorii ale sale.

Tatuaje vechi de 2.500 de ani, descoperite pe trupul mumificat al unei printese din Siberia... Un american s-a imbolnavit din cauza popcorn-ului si a fost despagubit cu 7,2 mil. $...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x