Antena Căutare

Fondatorul Facebook, vanator-culegator! Mananca doar carnea pe care o omoara el!

Atunci cand nu este ocupat cu dezvoltarea Facebook, Mark Zuckerberg isi rezerva timp in fiecare zi pentru ceea ce numeste "provocari personale". Anul trecut a incercat sa invete limba chineza, iar acum este determinat sa realizeze o conexiune cu ceea ce mananca, informeaza CNN.

Singura carne pe care o mananc provine de la animale pe care le-am omorat eu


Ideea de a manca doar ce omoara i-a venit lui Zuckerberg in timp ce se afla la masa cu mai multi prieteni si unii dintre acestia i-au marturisit ca, desi le place carnea de porc, nu vor sa se gandeasca la faptul ca animalul a fost viu la un moment dat. "Asta mi s-a parut iresponsabil" sustine seful Facebook, spunand ca oamenii ar trebui sa-si asume responsabilitatea pentru ceea ce mananca, nu sa ignore de unde provine carnea.

Mark si-a anuntat noua orientare gastronomica pe Facebook. Cum altfel? Acolo, el a primit o sumedenie de reactii la ceea ce face, variind de la curiozitate, surprindere, la dezgust si dezaprobare. El a postat chiar o fotografie cu un pui si a descris felurile de mancare care vor rezulta din acesta.

Primul animal mancat in acest stil a fost un homar, care a fost fiert de viu, ceea ce a avut un impact emotional puternic asupra lui Zuckerberg. Totul s-a schimbat, insa, in momentul in care a luat prima inghititura. Urmatorul a fost un pui. Ce va urma ramane de vazut, dar fondatorul Facebook le-a marturisit oamenilor ca este interesat sa mearga la vanatoare.


sursa: Antena3.ro

foto: privilegedclub.com

VIDEO! Budapesta - expozitie de arta pe... apa unui lac!... Vezi cea mai fidela reprezentare a Universului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x