Antena Căutare

Fosta mamă vitregă și copilul = LOVE! Și-a părăsit soțul și s-a căsătorit cu fiul lui! Reacția bărbatului înșelat. „O nerușinată! Am aflat în cel mai crunt mod posibil” FOTO

O bloggeriță din Rusia a șocat din nou lumea, după ce a anunțat că este însărcinată și se căsătorește cu fiul fostului ei soț, cu 15 ani mai tânăr decât ea. Femeia a publicat acum o poză de la nuntă, alături de o imagine veche cu ea și alesul ei, în care ea era adult, iar el era un copil.  

Fosta mamă vitregă și copilul = LOVE! Și-a părăsit soțul și s-a căsătorit cu fiul lui! Reacția bărbatului înșelat. „O nerușinată! Am aflat în cel mai crunt mod posibil” FOTO Galerie
Marina Balmasheva și Vladimir „Vova" Shavyrin, pe când ea era mama lui vitregă (stânga). Marina și Vladimir, în ziua nunții lor (dreapta).

Bloggerița, Marina Balmasheva, în vârstă de 35 de ani, și Vladimir „Vova" Shavyrin, în vârstă de 20 de ani, au început o relație după ce ea s-a despărțit de tatăl lui.

Într-o fotografie de la nunta lor, Marina apare într-o rochie de mireasă tradițională, iar alesul inimii ei – fostul ei fiu vitreg, apare zâmbind, alături de ea.

O altă fotografie, însă, îi arată pe cei doi în urmă cu mulți ani, când ea avea 22 de ani și îi era mama vitregă lui Vladimir, care avea doar șapte ani. De atunci și până acum, Marina a slăbit 58 de kilograme.

Recent, Marina a anunțat că este însărcinată cu fostul ei fiu vitreg, prin intermediul unui clip. Mai multe detalii, în articolul: Mărturisirea ce a „aruncat” internetul în aer. O femeie celebră a dezvăluit că e însărcinată cu fiul fostului soț: „Nu e imoral! Ne iubim și suntem fericiți împreună!”

„Știu că unii dintre voi (internauții, n.r.) ne veți judeca, alții ne veți sprijini, dar suntem fericiți și vă dorim și vouă să fiți la fel!”, a scris Marina, întâmpinând reacțiile împărțite ale oamenilor, la dezvăluirile ei.

Femeia, acum însărcinată cu fostul ei fiu vitreg, a devenit cunoscută în Rusia, documentându-și pierderea în greutate, pe Instagram.

Fosta mamă vitregă și copilul = LOVE! Și-a părăsit soțul și s-a căsătorit cu fiul lui! Reacția bărbatului înșelat. „O nerușinată! Am aflat în cel mai crunt mod posibil” FOTO

Marina Balmasheva și Vladimir „Vova" Shavyrin, pe când ea era mama lui vitregă (stânga), alături de familia lor. Marina și Vladimir, în ziua nunții lor (dreapta).

Tatăl lui Vladimir, furios pe relația lui cu fosta lui soție: „Nu le era rușine să se iubească, chiar și când eram acasă!”

Tatăl lui Vladimir, fostul soț al Marinei, este furios pe relația acestora. Bărbatul, Alexey Shavyrin, în vârstă de 45 de ani, a adoptat cinci copii, în timp ce forma un cuplu cu Marina.

„Mami e, de fapt, tati adoptiv, iar tati e, de fapt, mami”. Un bărbat transformat în femeie și o femeie devenită bărbat s-au căsătorit și au devenit părinți – FOTO

„Vova (Vladimir, n.r.) nu ar fi fost capabil de așa ceva. Nici măcar nu a avut vreo prietenă înainte de a-și începe relația cu ea. Marina l-a sedus.

Nu le-a fost rușine să se iubească, chiar și când eram acasă! Aș fi iertat-o că m-a înșelat, dacă nu ar fi făcut-o cu fiul meu!”, a spus bărbatul.

Fosta mamă vitregă și copilul = LOVE! Și-a părăsit soțul și s-a căsătorit cu fiul lui! Reacția bărbatului înșelat. „O nerușinată! Am aflat în cel mai crunt mod posibil” FOTO

Marina Balmasheva și Vladimir „Vova" Shavyrin.

Alexey a povestit că a descoperit că soția lui avea o aventură cu fiul lor după ce i-a auzit pe cei doi fpcând amor în casa în care locuiau împreună.

A primit un mesaj de la tatăl ei mort, la 10 luni de la decesul lui! „Când am citit ce mi-a cerut să fac, nu mi-a venit să cred!” - FOTO

Însă, Marina insistă că relația ei amoroasă cu fostul ei fiu adoptiv (fiul biologic al lui Alexey, dintr-o altă căsnicie) a început abia după ce s-a despărțit de bărbat.

Totuși, potrivit Marinei, Alexey va contribui la creșterea copilului pe care ea îl va avea cu fiul lui. În plus, în ciuda circumstanțelor stranii, ea susține că se întâlnește în continuare cu Alexey și cu cei cinci copii pe care el i-a adoptat când era însurat cu ea.

Lucrări de Matisse, Degas şi Picasso, cele mai scumpe opere din licitaţia de grafică „Vive la France!”... „Are 60.000 de ani și poate însemna deces!”. Motivul pentru care COVID-19 este mai periculos pentru unii oameni, decât p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x