Antena Căutare

FOTO! El este barbatul-gogoasa, ce masoara 2 metri in talie

Tanarul din imaginea de mai jos este cu adevarat un dependent de mancare. El a consumat atat de multi biscuiti si atat de multe prajituri, incat a ajuns sa semene cu o gogoasa umana.

Rob Gillet, in varsta de 25 de ani, are 1.60 metri inaltime si incredibila dimensiune in talie de 2 metri.

Tanarul, care cantareste 227 de kilograme, a fost avertizat de numeroase persoane (printre care si medici), ca daca va continua sa aiba acelasi stil de viata, sansele de a muri vor deveni din ce in ce mai mari.

Rob spune ca este dependent de bauturi carbogazoase si prajituri. Zilnic, acesta consuma aproximativ 7.000 de calorii - aproape de trei ori mai mult fata de recomandarile nutritionistilor.

"Dependenta mea este, in principiu, pentru dulciuri precum ciocolata, biscuiti si prajituri. Din cand in cand, ma multumesc si cu placinte", a declarat Rob Gillet. "Nu imi place ce vad in oglinda, insa atunci cand am mancare in fata, nu ma pot opri. Asa ca mananc si mananc si mananc", a mai continuat acesta.

Rob Gillet recunoaste si ca, atunci cand se duce la culcare, ii este destul de greu sa suporte viata pe care o are: fara iubita si fara nicio asemanare cu viata unui barbat de varsta lui.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

VIDEO! Vezi ce-ti rezerva astrele pe 7 martie!... VIDEO! Coreea de Sud: Un copil care a cazut pe sinele de la metrou, salvat in ultima clipa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x