Antena Căutare

FOTO! Emisiunea "Big Brother" se muta pe Marte!

Creatorul emisiunii "Big Brother" doreste sa-si mute studiourile... pe Marte. Acesta are planuri marete, intentionand sa creeze, pana in 2023, o colonie umana pe planeta Rosie.

Proiectul, denumit "Mars One", este sustinut de creatorul Big Brother, Paul Romer, insa si de cativa oameni de stiinta renumiti, printre care si un laureat al premiului Nobel, conform Daily Mail.

Compania intentioneaza sa trimita, pana in anul 2023, o echipa de patru astronauti, care sa ramana permanent pe Marte, unde isi vor infiinta baze permanente. Acest lucru se va repeta o data la doi ani, timp in care echipajele sunt obligate sa exploreze planeta Rosie.

2012/06/05//594977-distantshores3.jpg

Persoanele implicate in proiect doresc sa transforme aceasta calatorie inedita in cel mai mediatizat eveniment din toate timpurile. Astfel ca intregul proces va fi televizat pe Terra, in cadrul unui reality show realizat dupa emisiunea "Big Brother".

O calatorie dureaza sapte luni, iar cei implicati in proiect spera sa trimita pe Marte, pana in anul 2033, aproximativ 20 de oameni.

Foto: nasa.gov

Top 10 cele mai bogate mostenitoare din lume, partea I... VIDEO! Horoscop 7 iunie: Vezi ce-ti rezerva astrele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x