Antena Căutare

FOTO: I SE VEDE BURTICA! Kate Middleton arată superb însărcinată a doua oară, pe covorul roșu!

Scumpă la vedere la început de sarcină din cauza stării de greață, Ducesa de Cambridge a apărut pentru a doua oară în public, după anunțarea veștii. Kate a strălucit pe covorul roșu la un eveniment, iar prin rochiță i s-a văzut burtica!

FOTO: I SE VEDE BURTICA! Kate Middleton arată superb însărcinată a doua oară, pe covorul roșu! Galerie
foto: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images

Scumpă la vedere la început de sarcină din cauza stărilor de greață, Ducesa de Cambridge a apărut pentru a doua oară în public, după anunțarea veștii. Kate a strălucit pe covorul roșu la un eveniment, iar prin rochiță i s-a văzut burtica!

Cel mai iubit cuplu din Marea Britanie, Ducele și Ducesa de Cambridge, și-a făcut apariția pe covorul roșu la sfârșitul săptămânii trecute, aceasta fiind și a doua apariție a lui Kate de la anunțarea veștii că e însărcinată, în septembrie.


Frumoasa Kate Middleton a purtat la evenimentul din Londra o rochie neagră din dantelă, semnată Diane von Furstenberg, ce îi acoperea discret burtica. Elegantă ca la fiecare apariție în public, Ducesa parcă a strălucit mai mult decât de obicei în seara evenimentului, datorită superbului “accesoriu” purtat, burtica de gravidă.


Imaginea lui Kate a fost completată pe covorul roșu de o pereche de cercei lungi cu diamante și o coafură lejeră și naturală.

A prevestit Al Treilea Război Mondial! Uite cum va începe TOTUL!... VIDEO: Lovitură URIAȘĂ! Au jucat ca nebunii și au dat peste cap PĂCĂNELELE! Ce s-a întâmplat când au câștigat premiul SU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x